Många av våra djursjukhus och kliniker har även en butik där vi erbjuder ett stort urval av marknadens bästa hund- och kattfoder. I vårt sortiment finns också en mängd djurvårdsartiklar som schampo, öron- och ögonrengöring, vitamin- och kosttillskott mm.

Ludvika

Köpmansgatan 28 771 32 Ludvika
Hitta hit 0240-701 11

Hos oss arbetar personal som är utbildad inom näringslära och kan hjälpa dig med kostrådgivning åt just din vän. Produkterna som finns i vår butik är noga utvalda och vi känner oss säkra med dem och vi kan tänka oss använda dem själva.

Vi har både medicinska foder samt vanligt friskfoder (helfoder) till din hund och katt.

Vi säljer foder från Royal Canin och Hill´s. Dessa foder har en hög produktsäkerhet och kommer från tillverkare som utvecklar näringsriktigt foder för ett hälsosamt liv. Sortimentet kan skilja sig lite över tid, så ring oss gärna om du vill vara säker på att just ditt foder finns hemma. Det som inte finns i ordinarie sortiment beställer vi gärna hem.

Kampanjer/Erbjudanden

Vi har fortlöpande kampanjer från våra leverantörer, kom in i butiken och titta vad vi har att erbjuda just idag eller håll koll på Facebook.

Vid köp av foder hos oss har vi bonuskort, köp 10 fodersäckar (1,5-15kg) få rabatt vid 11.e köpet motsvarande vara köpt till lägst pris. 

Foder

Det finns en uppsjö av foder för din fyrfota vän och det är inte alltid lätt att veta vilket som är bäst. Det är flera aspekter som spelar in när du ska välja foder till din katt eller hund - ålder, hur mycket djuret rör sig, pälskvalitet, smakpreferenser och eventuella sjukdomar.

Våra djur behöver lättsmält foder som djuret kan tillgodogöra sig, som ger rätt mängd energi, vitaminer och mineraler i en bra balans. Det finns olika sätt se till att hunden eller katten får i sig detta och ett sätt är att ge den ett torrfoder eller blötfoder av en hög kvalitet.

Fodret som du köper hos veterinär kommer från tillverkare som forskar fram och utvecklar näringsriktigt foder som ger bra förutsättningar för ett hälsosamt liv. I våra butiker har vi medicinska foder för exempelvis övervikt, diabetes mellitus, gastrointestinala sjukdomar, dermatologiska rubbningar (t ex foderöverkänslighet), urinsten, njursjukdomar, leversjukdomar, hjärtsjukdomar, tandsjukdomar, foder för åldrande och för återhämtning.

Den gemensamma nämnaren för allt foder som säljs hos oss är att det genomgående är foder av hög kvalitet, speciellt utvalt på vetenskapliga grunder samt rekommenderat av din veterinär.

Kostrådgivning

För att tillgodose kattens och hundens alla näringsbehov måste dagsransonen av mat innehålla en mängd olika näringsämnen, både i rätta proportioner och i rätt mängd. Tänk på att ditt djur har olika utfodringsbehov under olika stadier i livet. Särskilda behov kan uppstå på grund av sjukdom eller oförmåga att ta upp ett särskilt näringsämne. Även faktorer som djurets aktivitetsnivå, storlek, ras och ålder spelar in vid val av foder. Vi har stor kompetens inom näringslära för djur, och vi hjälper dig gärna med att välja ett foder som är anpassat för just ditt djurs särskilda behov.

Ludvika

Köpmansgatan 28 771 32 Ludvika
Hitta hit 0240-701 11