Tjänsten är en tillsvidareanställning, som inleds med provanställning. Tjänstgöringsgraden kan variera mellan 60-100% och möjlighet till viss tjänstgöring på djursjukhuset i Falun finns. Bli en del av vårt team!

Vilka är vi?

AniCura Ludvikakliniken är en del av AniCura Dalarna som också består av AniCura Borlängekliniken och AniCura Falu Djursjukhus. Klinikerna är beläget i sköna Dalarna, med nära till både natur och kultur.

Idag är vi drygt 100 passionerade medarbetare och vi tar tillsammans emot närmare 27.000 patienter per år. Vi har en hög trivsel i personalgruppen med ett varmt och inbjudande klimat och vi värnar om vår teamkänsla.

Vi växer i stadig takt och söker en veterinär till vårt team i Ludvika.

Vad erbjuder vi?

AniCura Ludvikakliniken är en charmig, välbesökt och omtyckt djurklinik för sällskapsdjur som har öppet på vardagar mellan 8-17. Vi tar årligen emot ca 7000 patienter. Vi kan hjälpa till med de flesta sjukdomsproblemen som drabbar hundar och katter och vi arbetar även med förebyggande hälsovård. Vi är ca 10 medarbetare som tillsammans samverkar för att erbjuda våra patienter den bästa vården.

Hos oss får du möjlighet till yrkesmässig utveckling i en trygg arbetsgrupp som är mån om att hjälpa och stötta varandra i det dagliga arbetet. 

Vårt fokus är alltid att leverera högkvalitativ djursjukvård och vi erbjuder därför kontinuerlig kompetensutveckling i en stimulerande och lärande miljö. 

AniCura har i detta syfte skapat ACE (AniCura Continuing Education) som är ett internationellt utbildningskoncept med många olika veterinärmedicinska kurser runt om i Europa. Kurserna omfattar alla veterinärmedicinska fält och yrkesområden, och leds av välmeriterade externa föreläsare och ackrediterad utbildningspersonal.

Vem är du?

Vi söker dig som är en driven veterinär och vill arbeta med högkvalitativ veterinärmedicinsk vård och vill ge en förstklassig service till våra patienter och djurägare. Du trivs i en utmanande miljö där du får möjlighet till utveckling och omges av engagerade kollegor.

Dina personliga egenskaper innefattar god kommunikationsförmåga, viljan att ständigt utvecklas och förmågan att arbeta lugnt och metodiskt även i stressiga situationer.

Som kliniker hos oss ansvarar du för att erbjuda vård som håller hög standard till våra patienter, tydlig kommunikation och god service till våra kunder och sist men absolut inte minst att bidra med en god teamkänsla.

Vill du bli en del av vårt team?

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta vår veterinärchef Jessica Olsson jessica.olsson@anicura.se 

Sista ansökningsdatum är 2020-10-31.