Viktig information till våra kunder

Med anledning av COVID-19 uppdaterar vi kontinuerligt våra rutiner för att göra besöket så säkert som möjligt för dig som kund och vår personal. Nedan följer de rutiner som gäller från och med 13 november.

Uppdaterat 13 november

Från och med den 13 november måste alla som besöker oss bära munskydd under hela besöket.

Vi inför denna rutin för att skydda både er besökare och oss som arbetar här. Tillsammans gör vi vad vi kan för att minska smittspridningen. Har du inte ett eget munskydd så får du ett i vår reception.

Endast en person får komma in och anmäla sig/betala i receptionen.

Tänk på att hålla avstånd till vår personal och övriga kunder.

Medan du väntar.

I vårt väntrum får max två personer vistas samtidigt.

Vid undersökningen

Du kan välja mellan att närvara på rummet eller om du så önskar vänta utomhus medan personalen tar hand om ditt djur. Väljer du att följa med in på rummet genomförs undersökningen med dig som djurägare på avstånd. 

Butiken är öppen som vanligt, mån-fre kl 8-12 kl 13-17.      

För dig som är frisk är butiken öppet som vanligt, visa hänsyn och håll avstånd. För att följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer kan vi ha max tre personer i butik/väntrum samtidigt. Vi ber er vänta utanför om det redan befinner sig tre personer i butiken/väntrummet.

Vi håller högsta hygienkrav.

Vår klinik har stort fokus på hygien och rengörs och desinficeras enligt gällande policy.

Vi hälsar dig välkommen utan att ta i hand.

Virus trivs på händerna och undvik därför att röra vid ditt ansikte. Något vi gör 4-16 gånger per timme utan att tänka på det.

Noggrann handtvätt flera gånger om dagen.

Tvätta händerna med tvål och varmt vatten, före och efter ditt besök.

Hosta och nys i armvecket eller i pappersnäsduk.

Inte i händerna! Näsduken slänger du efter användning.

Inga besök om du känner dig sjuk i största allmänhet.

Vi gör detta för att minimera smittorisken både för er och våra medarbetare. Vi bär alla ett individuellt ansvar att inte bidra till smittspridning. Hjärtliga tack för visad hänsyn!

Du vet väl att du också kan få snabb kontakt med våra veterinärer mellan 7-22 varje dag via AniCura-appen. Ladda ner appen på Google Play eller App Store.