Många av våra djursjukhus och kliniker har även en butik där vi erbjuder ett stort urval av marknadens bästa hund- och kattfoder. I vårt sortiment finns också en mängd djurvårdsartiklar som schampo, öron- och ögonrengöring, vitamin- och kosttillskott mm.

Landskrona

Föreningsgatan 165 261 51 Landskrona
Hitta hit 0418-257 10

 

Hos oss hittar du ett stort sortiment av hund - och kattfoder från Hill´s, Royal Canin och Specific.

Vi säljer både åldersanpassade friskfoder, bantningsfoder och foder som används vid olika sjukdomstillstånd, t.ex. njurfoder, leverfoder, allergifoder, mag/tarmstörningsfoder och många fler.

För kaniner finns Critical Care, ett stödfoder vid nedsatt aptit eller vid återhämtning efter sjukdom eller operation.

Våra produkter för daglig skötsel

Vi har en mängd olika produkter för den dagliga skötseln av ditt djur:

- kattsand
- schampon
- glukosaminpreparat
- fodertillskott för hud och päls
- fodertillskott vid tillfällig diarré
- ögondroppar
- öronrengöringsmedel
- förhudsrens
- skyddande medel för vintertassar
- tandborstar och tandkräm
- skyddsskor (hund)
- kragar (katt och hund)
- luskammar
- fästingborttagare
- klotänger

Preparat som kan dämpa oro och ångest

Dessa preparat kan användas vid t.ex. nyår, transporträdsla, bråk mellan flera katter i hemmet, rädsla för att vara ensam hemma, flytt till nytt hem, etc.
Vi säljer Feliway (katt), DAP (hund) och Zylkene (katt och hund).

Godis

Vi har såklart också en hel del smaskiga godissorter till din hund, katt eller kanin.

Medel för avmaskning eller mot ohyra

Vi säljer INTE medel mot ohyra eller avmaskningsmedel - dessa måste köpas på apotek.

Välkommen in!

Foder

Det finns en uppsjö av foder för din fyrfota vän och det är inte alltid lätt att veta vilket som är bäst. Det är flera aspekter som spelar in när du ska välja foder till din katt eller hund - ålder, hur mycket djuret rör sig, pälskvalitet, smakpreferenser och eventuella sjukdomar.

Våra djur behöver lättsmält foder som djuret kan tillgodogöra sig, som ger rätt mängd energi, vitaminer och mineraler i en bra balans. Det finns olika sätt se till att hunden eller katten får i sig detta och ett sätt är att ge den ett torrfoder eller blötfoder av en hög kvalitet.

Fodret som du köper hos veterinär kommer från tillverkare som forskar fram och utvecklar näringsriktigt foder som ger bra förutsättningar för ett hälsosamt liv. I våra butiker har vi medicinska foder för exempelvis övervikt, diabetes mellitus, gastrointestinala sjukdomar, dermatologiska rubbningar (t ex foderöverkänslighet), urinsten, njursjukdomar, leversjukdomar, hjärtsjukdomar, tandsjukdomar, foder för åldrande och för återhämtning.

Den gemensamma nämnaren för allt foder som säljs hos oss är att det genomgående är foder av hög kvalitet, speciellt utvalt på vetenskapliga grunder samt rekommenderat av din veterinär.

Kostrådgivning

För att tillgodose kattens och hundens alla näringsbehov måste dagsransonen av mat innehålla en mängd olika näringsämnen, både i rätta proportioner och i rätt mängd. Tänk på att ditt djur har olika utfodringsbehov under olika stadier i livet. Särskilda behov kan uppstå på grund av sjukdom eller oförmåga att ta upp ett särskilt näringsämne. Även faktorer som djurets aktivitetsnivå, storlek, ras och ålder spelar in vid val av foder. Vi har stor kompetens inom näringslära för djur, och vi hjälper dig gärna med att välja ett foder som är anpassat för just ditt djurs särskilda behov.

Landskrona

Föreningsgatan 165 261 51 Landskrona
Hitta hit 0418-257 10