Patientsäkerhet och vårdkvalité i centrum. Hos oss kan du kombinera det bästa ur två världar; det personliga bemötandet hos en mindre klinik, med ett nätverk av världsledande format tack vare att vi är en del av AniCura.

Alltsedan Landskrona Smådjursklinik grundades har målet varit att ge våra patienter god och modern veterinärvård i kombination med individuell omsorg samt erbjuda ägarna väl tilltagen tid för att kunna lyssna, förklara och ge god service i kontakten med oss. Vår personal försöker alltid göra sitt allra bästa och hålls välutbildad genom vidareutbildning inom och utanför landets gränser.

Vår strävan är att såväl patienter som deras ägare skall uppleva trygghet och värme hos oss med känslan av att vara i goda händer.

Utöver Specialistkompetens i Hundens och Kattens Sjukdomar och speciell ögonkompetens erbjuds särskilt goda kunskaper inom områdena ögonsjukdomar, ögonkirurgi och hudsjukdomar.
Såväl medicinska som kirurgiska fall (vilka ej kräver inläggning på djursjukhus) tas också kunnigt och noggrant omhand. Därtill är våra veterinärer väl utbildade inom bilddiagnostik (röntgen och/eller ultraljud).

Tandvården står klinikens eget välutbildade tandteam för, lett av tandläkaren Lynn Larsson.

Vi tar emot akuta fall enligt överenskommelse.