Bästa djurägare!


Vi arbetar för närvarande med öppettiderna 08.00-24.00. Så snart som det är möjligt har vi för avsikt att åter öppna upp vår ordinarie dygnet-runt jour.

Vi tackar er alla för visad förståelse! För vidare information hänvisas till inlägget ”Hälsning från Kalmarsund” som publicerats på såväl vår Facebooksida samt vår hemsida den 19/7.

 

Vänliga hälsningar,
Karin Löfqvist, tf Regionchef AniCura Kalmarsund

Legitimerad veterinär, Diplomate of the European College of Veterinary Neurology och specialist i neurologi och doktorand

Utbildning

Veterinärexamen vid Gent universitet, Belgien 2001              -steg I Specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar -steg II specialist i neurologi hos hund och katt 2009

Specialområde

Neurologi, endokrinologi, onkologi och kattmedicin.

Sofie har en internationell specialistkompetens inom Neurologi och har många patienter med neurologiska symptom från remitterande veterinärer.

Hon är författare och medförfattare till flera vetenskapliga publikationer och forskar om idiopatisk epilepsi hos hundar.

Hemma har Sofie hunden Bonnie och katterna Noor, Snuf, Thor, Nässlan, Ronja och Skrållan.

Det bästa med att jobba som veterinär är kontakten med djur som är så ärliga och härliga i sin kommunikation med oss människor, säger Sofie.