Bästa djurägare!


Vi arbetar för närvarande med öppettiderna 08.00-24.00. Så snart som det är möjligt har vi för avsikt att åter öppna upp vår ordinarie dygnet-runt jour.

Vi tackar er alla för visad förståelse! För vidare information hänvisas till inlägget ”Hälsning från Kalmarsund” som publicerats på såväl vår Facebooksida samt vår hemsida den 19/7.

 

Vänliga hälsningar,
Karin Löfqvist, tf Regionchef AniCura Kalmarsund

Från litet stall till modernt djursjukhus

Lars-Erik och Monica Hellström startade Läckeby Djurklinik 1986, då med hjälp av endast en djursjukskötare, Ann-Louice Bjurling. Målsättningen har alltid varit att alla som besöker oss skall mötas av kompetens, omtanke och service. Kunden ska känna sig speciell och att vi erbjuder det lilla extra. Tillgänglighet var också väldigt viktig redan från början, så djursjukhuset har från första dagen varit tillgängligt dygnet runt.

Den lilla kliniken strax utanför Kalmar, som startade i en del av gårdens stall har idag vuxit till ett modernt djursjukhus och ingår nu i stor veterinärmedicinsk kedja inom Europa. Målsättning lever fortfarande kvar, våra kunder ska få det lilla extra.