Bästa djurägare!


Vi arbetar för närvarande med öppettiderna 08.00-24.00. Så snart som det är möjligt har vi för avsikt att åter öppna upp vår ordinarie dygnet-runt jour.

Vi tackar er alla för visad förståelse! För vidare information hänvisas till inlägget ”Hälsning från Kalmarsund” som publicerats på såväl vår Facebooksida samt vår hemsida den 19/7.

 

Vänliga hälsningar,
Karin Löfqvist, tf Regionchef AniCura Kalmarsund

AniCura Läckeby Djursjukhus tar emot remissfall för vidare utredningar, behandlingar och operationer från många andra kliniker och djursjukhus.

För att ditt djur ska kunna bli så väl omhändertaget som möjligt ska en remiss skrivas och skickas till oss. Detta ska göras av veterinären som undersökt ditt djur och bedömt att det behöver remitteras.

Vid akuta sjukdomsfall är det viktigt att kontakta oss på telefon 0480 - 42 97 00 innan ni åker för att säkerställa att vi kan ta emot er på bästa sätt. Vi bedömer hur vi på bästa sätt ska kunna hjälpa ditt djur. Beroende på hur akut sjukdomen eller skadan är och vad som behöver göras kommer vi överens om en tid så snart det är möjligt.

Önskar du remittera en patient till oss, hittar du ett remissformulär här.