Djurägare berättar

Här kan du läsa vad våra djurägare delat med sig av till oss på AniCura Läckeby Djursjukhus!

Helt underbara. Löste allt väldigt smidigt så jag slapp fundera på hur det skulle lösa sig ! Tack för allt ni gör Vi går till Sofie och Martina på Läckeby djursjukhus eftersom vår katt Ängla har epilepsi och för ultraljud av hans hjärta. Vi är så nöjda. Sofie och Martina är så lugna och duktiga med Ängla och så förklarar de så att vi förstår. Det känns alltid tryggt att träffa dem. Bästa veterinärena! 

Blev så väl omhändertagna när vår schäfer Dixie kom in med akut livmoderinflamation, Ni var helt fantastiska!

Hjärtligt tack till er alla som engagerade er så mycket i min ögonsten August. Ni gör ett fantastiskt bra jobb och är väldigt proffsiga!

Jag vill bara tacka så otroligt mycket för att ni är ni, det bemötande man fick redan vid ankomsten till er va så omfamnade och professionellt på alla sätt. Alla i receptionen, veterinärer, samt grabbarna som till och med hjälpte mig att starta upp min bil som hade dött.

Ni är alla grymma och gör så mycket mer än ert jobb, ni skapar en trygghet för oss som kommer och skulle aldrig tveka på att lägga min bästa vän i era händer. 

Jag vill tacka dig, Ylva och djursjukhusets personal för Pillis omhändertagande. Hon fick hjälp med operation efter att en pinne kommit in i nedre delen av buken.Hennes operationsärr är fint läkt och hon är i full gång sedan knappt en vecka tillbaka. 

Professionellt och trevligt bemötande mot både mig och min katt! Besöket gick hur bra som helst, lugnt och stillsamt, och jag kunde känna att min katt var i trygga och omhändertagande händer. Läckeby djursjukhus är det bästa stället jag någonsin tagit min katt, och vi kommer fortsätta gå dit 

Helt underbara. Löste allt väldigt smidigt så jag slapp fundera på hur det skulle lösa sig ! Tack för allt ni gör! 

Ett helt underbart djursjukhus. Proffsigt omhändertagande av settern Grappa med magomvridning. Tur att ni fanns till hands annars hade han inte varit med oss längre. Säger bara - tack för att ni finns.

Väldigt trevlig personal gott bemötande av både djur och människor. Sista besöket satte sig veterinären ner på golvet och gosade med vår hund aldrig blivit bemött så bra tidigare, så tacksam att ni finns!

Jättebra, jättetrevlig och duktig personal! Tog direkt väldigt väl hand om min lille valp när han blev ormbiten utan att vi ringt och på en söndag efter midsommar. Tack!

Tack för god omvårdnad & suverän service då min katt Kakan fick kejsarsnitt. De 4 kattungarna mår toppen och har redan hittat varsin spene att dia. Mamman mår också jättebra och tar så bra hand om sina små, inte alls dålig efter ingreppet. 

Underbart bemötande i en svårt stund, tack för stödet och att ni såg till att slutet gick smärtfritt till! Hera springer på dom gröna ängarna tillsammans med rottiskillarna i evigheten:-)

Åker alltid till Läckeby när hundarna inte mår bra. Alltid lika väl bemött. Stor kram till er som jobbar där

Vänligt och professionellt bemötande. Jour 24h är ovärdeligt!

Läckeby Djursjukhus tog hand om vår katt på ett mycket vänligt och kompetent sätt. Katten fick riktigt hjälp och mår bra idag.