Välkommen till oss på AniCura Kalmarsund!

AniCura Kalmarsund består av ett djursjukhus som ligger i Läckeby samt sex djurkliniker från Högsby i norr till Nättraby i söder. Vi har ett stort upptagningsområde med målsättning att finnas här för våra djur och djurägare varje dag. Både vårt djursjukhus och våra djurkliniker erbjuder en högkvalitativ och modern djursjukvård. Hos oss arbetar framstående specialister som är erkänt skickliga inom sitt respektive ämnesområde tex ögon, tand, kirurgi och neurologi.

Är du intresserad av att anta nya utmaningar? Kanske på ett dynamiskt akutdjursjukhus där det kommer in massor av spännande fall eller på en av våra kliniker med olika medicinska inriktningar? Då ska du söka jobb hos oss!

Vi är en värderingsstyrd organisation och vi investerar betydande resurser och tid i kompetensutveckling, eftersom vår målsättning är att ha nöjda medarbetare, vilket vi vet är en förutsättning för att nå våra mål om att erbjuda högsta möjliga vårdkvalitet och ha den bästa kundservicen.

Vill du bli en av oss eller ha mer information? Vi är alltid intresserade av duktiga kollegor till vår verksamhet, både för vikariat och fast anställning.

Välkommen att kontakta HR-chef Karin Webster på karin.webster@anicura.se