Toggle menu

Välkommen till AniCuras veterinärer i Kalmarsund

AniCura har två djursjukhus och fem djurkliniker i Kalmar län. Tillsammans är vi över 30 veterinärer i AniCura Kalmarsund med lång erfarenhet inom de flesta veterinärmedicinska områden. Tillsammans erbjuder vi hög kompetens och tillgänglighet över länet och dygnet runt öppet för akuta olycks- och sjukdomsfall på djursjukhuset i Läckeby.
Välkommen till din närmaste AniCura veterinär i Kalmarsund!

Läckeby

AniCura Läckeby Djursjukhus

Öppet idag: 00:00-24:00

0480-42 97 00

AniCura Läckeby Djursjukhus är ett akutdjursjukhus som är öppet dygnet runt för akuta olycks- och sjukdomsfall. Vi har hög kompetens inom kirurgi, neurologi, medicinska utredningar samt akut- och intensivvårdsbehandling av sällskapsdjur. Välkommen!

Till hemsida
Kalmar

AniCura Kalmar Djursjukhus

Öppet idag: 08:00-20:00

0480-270 50

AniCura Kalmar Djursjukhus ligger centralt beläget i Kalmar. Vi har erfarna veterinärer med hög kompetens inom bl a ögonsjukdomar, hudsjukdomar, reproduktionsutredningar samt medicinska utredningar. Vi har även en välsorterad butik där vi säljer foder och tillbehör till sällskapsdjur. Välkommen!

Till hemsida
Borgholm

AniCura Borgholms Djurklinik

Öppet idag: 08:30-17:00

0485-124 40

AniCura Borgholms Djurklinik finns på Öland och är en välutrustad klinik där vi erbjuder många undersökningar och behandlingar. Här jobbar en veterinär och tre djursjukskötare för att på bästa sätt ta hand om dig och ditt djur. Här finns även en välsorterad butik där vi säljer foder och tillbehör till sällskapsdjur. Välkomna!

Till hemsida
Emmaboda

AniCura Emmaboda Djurklinik

Öppet idag: 09:00-17:00

0471-105 50

AniCura Emmaboda Djurklinik ligger centralt i Emmaboda och har öppet 4 dagar i veckan. Här jobbar en veterinär och två djursjukskötare för att på bästa sätt ta hand om dig och ditt djur med många undersökningar och behandlingar. Vi har en välsorterad butik där vi säljer foder och tillbehör till sällskapsdjur. Välkomna!

Till hemsida
Högsby

AniCura Högsby Djurklinik

Stängt idag

0491- 204 55

AniCura Högsby Djurklinik ligger centralt i Högsby. Här erbjuder vi avancerad tandvård för sällskapsdjur. Vi erbjuder friskvård, sjukvård och operationer som inte kräver att ditt djur behöver stanna över natten. Vi har även en butik med foder och tillbehör till sällskapsdjur. Välkommen!

Till hemsida
Nybro

AniCura Nybro Djurklinik

Öppet idag: 08:00-17:00

0481-165 00

AniCura Nybro Djurklinik är en välutrustad klinik där vi erbjuder många undersökningar och behandlingar. Här jobbar erfaren veterinär som dagligen tar emot patienter för medicinska utredningar och hudsjukdomar. Vi har även en välsorterad butik med foder och tillbehör för sällskapsdjur. Välkommen!

Till hemsida
Torsås

AniCura Torsås Djurklinik

Stängt idag

0486-420 50

AniCura Torsås Djurklinik har öppet på onsdagar och torsdagar. Här arbetar en veterinärer och två djursjukskötare för att på bästa sätt ta hand om dig och ditt djur. Vi utför de flesta förekommande undersökningar och behandlingar. Vi har även en butik med foder och tillbehör till sällskapsdjur. Välkommen!

Till hemsida