Kalmarsund

Välkommen till veterinärsteamet i Kalmarsund

AniCura har ett akutdjursjukhus, en stor klinik och fyra närkliniker i Kalmar län. Tillsammans är vi över 30 veterinärer i AniCura Kalmarsund med lång erfarenhet inom de flesta veterinärmedicinska områden. Tillsammans erbjuder vi hög kompetens och tillgänglighet över länet och dygnet runt öppet för akuta olycks- och sjukdomsfall på djursjukhuset i Läckeby.
Välkommen till din närmaste AniCura veterinär i Kalmarsund!

AniCura Läckeby Djursjukhus

AniCura Läckeby Djursjukhus är ett akutdjursjukhus som är öppet dygnet runt för akuta olycks- och sjukdomsfall. Vi har hög kompetens inom kirurgi, neurologi, medicinska utredningar samt akut- och intensivvårdsbehandling av sällskapsdjur. Välkommen!

AniCura Kalmar Djurklinik

AniCura Kalmar Djurklinik ligger centralt beläget i Kalmar. Vi har erfarna veterinärer med hög kompetens inom bl a ögonsjukdomar, hudsjukdomar, reproduktionsutredningar samt medicinska utredningar. Vi har även en välsorterad butik där vi säljer foder och tillbehör till sällskapsdjur. Välkommen!

AniCura Borgholms Djurklinik

AniCura Borgholms Djurklinik finns på Öland och är en välutrustad klinik där vi erbjuder många undersökningar och behandlingar. Här jobbar en veterinär och tre djursjukskötare för att på bästa sätt ta hand om dig och ditt djur. Här finns även en välsorterad butik där vi säljer foder och tillbehör till sällskapsdjur. Välkomna!

AniCura Högsby Djurklinik

AniCura Högsby Djurklinik ligger centralt i Högsby. Här erbjuder vi avancerad tandvård för sällskapsdjur. Vi erbjuder friskvård, sjukvård och operationer som inte kräver att ditt djur behöver stanna över natten. Vi har även en butik med foder och tillbehör till sällskapsdjur. Välkommen!

AniCura Nybro Djurklinik

AniCura Nybro Djurklinik är en välutrustad klinik där vi erbjuder många undersökningar och behandlingar. Här jobbar erfaren veterinär som dagligen tar emot patienter för medicinska utredningar och hudsjukdomar.

AniCura Torsås Djurklinik

AniCura Torsås Djurklinik har öppet på onsdagar och torsdagar. Här arbetar en veterinärer och två djursjukskötare för att på bästa sätt ta hand om dig och ditt djur. Vi utför de flesta förekommande undersökningar och behandlingar. Vi har även en butik med foder och tillbehör till sällskapsdjur. Välkommen!

Nyheter

Läs fler nyheter