Djurägare berättar

Här kan du läsa om vad våra djurägare har delat med sig av till oss.

Supertack för att ni hjälpt mig med min lilla katt Mimmi. :)

Ni är fantastiska! Tack för god vård och omtanke av vår älskade goding Speedy.
Cilla, Magnus och lillhusse Albin

Tack snälla ni för att ni återigen tagit så väl hand om Keyla och hennes hysteriska matte! Ni är underbara!

Jag kan bara instämma med alla andra som rosat er på djursjukhuset! Sveriges bästa djursjukhus med en fantastisk personal som verkligen vet vad empati är för något! Kramar till er alla!
Husse med snart 14-åriga storpudeln Kotte

Vi vill tacka er alla för all den proffsiga hjälp vi har fått med både vård o frågor o all hjälp med annat, ni är guld värda. Tusen tack!

Är så supernöjd med våra besök hos er, bor en bit ifrån, gör ingenting, kommer boka tider hos er ändå! Vilket sätt att handskas med min hund (och med matte) som är (var) livrädd för veterinärbesök. Förstår inte hur ni åstadkom det på andra besöket, men hon är helt lugn hemma också när vi måste handskas med medicinerna. Allt gott till er!!
Matte

TACK Tusen tack till Per för all hjälp på Midsommarafton med våran valpning. Tack till Christin för hjälpen, känns alltid lika tryggt att få hjälp av er alla i Kalmar.

Tack för fantastiskt bemötande och hjälp med vår lilla Elsa!
Karolin, Kent och Kevin

Jag vill tacka för ert underbara bemötande, jag är såå nöjd med er, så jag kommer alltid vara en trogen kund hos er! Ni är fantastiska!!

Vi vill tacka all personal, för ert proffsiga bemötande när vi var tvungna att ta bort en av våra älskade hundar den 18-8. Tack för att ni finns. Tusen rosor till er.
Hälsningar Lotta & Kent på Lottebos kennel, Torsås

Jag vill tacka för ert mycket trevliga bemötande, och förståelse! Jag kommer definitivt att anlita er i fortsättningen!! TACK!

Stort tack för gångna veckan. Nelson har piggat på sej & är på banan igen.
Jimmy

Torsdag den 18 februari kom jag in med en collietik akut då det strulat med hennes valpning. Vi vill tacka er för er snabba insats och stora engegemang. De tre tikvalpar som klarade sig har ökat i vikt sedan första dagen och både mor och barn mår fint. Sänder bilder på dem på vanliga mailen.

En bukett rosor till ALL personal!!
Carina o hunden Lisa

Vi är ett gäng glada Jack Russells på Öland. Matte tycker att ni är toppen och att det känns tryggt att ha er! En stor bukett rosor ska ni ha!

Än en gång stort tack för ni tog så väl hand om Evert när han låg inne för stenätning med följande operation. Skulle bara vilja att ni öppnade en filial i Vetlanda eller däromkring. Här uppe finns ju många Cavalieruppfödare och just med tanke på hjärtat så är ni ju många som gör det. Samtidigt skulle vi inte ha så långt heller när man vill ha bra veterinärhjälp.
Solan, Leffe & 12 hundar

Massor med rosor till personalen och arbetskamraterna. Ni e underbarast. Saknar er...

Finns inte något ris tillgängligt för detta suveräna djursjukhus, bara rosor till er.
Jimmy Strömberg

Ett stort tack till all personal på Kalmar Djursjukhus för trevligt och mycket professionellt bemötande när min katt Stina blev sjuk. Samt igår när hon fick sluta sitt liv så värdigt och fint. Vill med dessa ord tacka er alla av hela mitt hjärta. Ni får högsta betyg av mej!

TUSEN TACK alla som hjälpt till med Nilla och hennes bebisar, utan er så hade ju inte Nilla överlevt och det hade blivit mycket tuffare för hennes valpar. Den lilla förstoppade valpen mår faktiskt lite bättre och har sugit en liten stund på Nilla, så jag hoppas att det ordnar sig med henne och de andra. Ni är verkligen jättegulliga och proffsiga allihop!
Lena och tibbegänget


Vill tacka alla på Kalmar Djursjukhus för erat trevliga mottagande, kunnande och att ni ALLTID ställer upp för oss. Finns det ingen tid att få, så trollar ni med knäna och vips så får vi komma.