I väntrummet på AniCura Kalmar Djurklinik möts du av vår välsorterade butik med ett stort urval av marknadens bästa hund- och kattfoder, både friskfoder och medicinska foder. I vårt sortiment finns också en mängd djurvårdsartiklar som schampon, öron- och ögonrengöring, vitamin- och kosttillskott, klotänger, kattsand, leksaker m.m.

På hyllorna hittar du hund- och kattfoder av fabrikaten Hill's, Royal Canin och Specific. Oxbows basfoder till kaniner, marsvin och chinchillor samt deras Recovery foder för gnagare och reptiler. För fåglar säljs Harrison's fågelfoder och några av deras tillskott.

Allt foder som säljs på AniCura Kalmar Djurklinik är av hög kvalitet, speciellt utvalt på vetenskapliga grunder samt rekommenderat av din veterinär.

Det finns fodertyper för alla stadier i ditt djurs liv. Det finns även ett stort urval medicinska foder som hjälper till att lindra, bota eller förebygga specifika sjukdomstillstånd eller komplettera behandlingar.

Vill du veta mer om de olika fodertyperna som finns till försäljning på djursjukhuset så hjälper våra veterinärer och utbildade kostrådgivare gärna till, fråga efter oss i receptionen.

Butiken är öppen under djurklinikens ordinarie öppettider. Vi har även extraöppet med personlig service på lördagar kl.10:00-14:00. Vi tar även upp beställningar på foder som vi inte har hemma för dagen.

Vamt välkommen till vår butik!