I väntrummet på AniCura Kalmar Djurklinik möts du av vår välsorterade butik med ett stort urval av marknadens bästa hund- och kattfoder, både friskfoder och medicinska foder. I vårt sortiment finns också en mängd djurvårdsartiklar som schampon, öron- och ögonrengöring, vitamin- och kosttillskott, klotänger, kattsand, leksaker m.m.

På hyllorna hittar du hund- och kattfoder av fabrikaten Hill's, Royal Canin och Specific. För fåglar säljs Harrison's fågelfoder.

Allt foder som säljs på AniCura Kalmar Djurklinik är av hög kvalitet, speciellt utvalt på vetenskapliga grunder samt rekommenderat av din veterinär.

Det finns fodertyper för alla stadier i ditt djurs liv. Det finns även ett stort urval medicinska foder som hjälper till att lindra, bota eller förebygga specifika sjukdomstillstånd eller komplettera behandlingar.

Vill du veta mer om de olika fodertyperna som finns till försäljning på djurkliniken så hjälper våra veterinärer och utbildade kostrådgivare gärna till, fråga efter oss i receptionen.

Butiken är öppen under djurklinikens ordinarie öppettider. Vi tar även upp beställningar på foder som vi inte har hemma för dagen.

Vamt välkommen till vår butik!