Betalning och Direktreglering

När ditt besök är klart att det dags för betalning. Vi tar de vanligaste betal- eller kreditkort eller swish.

Direktreglering

Om du har ditt djur försäkrat och önskar direktreglering kan vi hjälpa till med detta under försäkringsbolagens öppettider. Detta innebär att du betalar din fasta självrisk och eventuell rörliga självrisk till oss vid besöket. Resten av kostnaderna för ditt besök betalar ditt försäkringsbolag direkt till oss. Det är bra om du tar med dig ditt djurs aktuella försäkringsbrev vid veterinärbesöket. På försäkringsbrevet står försäkringsnummer samt villkor för den rörliga och fasta självrisken.Vi debiterar en avgift i samband med direktreglering. 

Du kan även välja att betala hela besöket och själv göra en skadereglering i efterhand. Försäkringsbolagen har olika lång handläggningstid. För eventuella frågor om skadereglering bör kontakt tas direkt med ditt försäkringsbolag.

Försäkring

Svensk djursjukvård har haft en snabb och positiv utveckling, till stor del för att många djurägare väljer att försäkra sina djur. En hög försäkringsgrad har hittills betytt att du som djurägare kan välja den bästa tänkbara djursjukvården till ditt djur. Vi rekommenderar alla djurägare att noga överväga försäkring, och att ingående sätta sig in i de olika villkor som olika försäkringsbolagen erbjuder. Vi uppmanar alla att välja en försäkring som erbjuder ett fritt val av djursjukhus och djurkliniker så att du som djurägare kan välja den kvalitet på vård som du anser bäst motsvarar dina önskemål och ditt djurs behov.

Swish

Vi kan även ta emot betalning via Swish. Vårt nummer är:

123 276 24 25

Referens: För att vi ska kunna identifiera en betalning är det viktigt att du som betalare med Swish anger rätt referens på betalningen. Du som djurägare måste alltid ange journalnumret på Swishen.

Bekräftelse Swish-betalning: När du betalar med Swish inne på djurkliniken ska transaktionen verifieras genom att du visar upp bekräftelsen på din mobil.

Agriakortet

I samarbete med Agriakortet erbjuder vi flera olika möjligheter till finansiering av våra behandlingar, köp av foder och djurvårdsartiklar. Agriakortet är ett kreditkort som du lätt ansöker om via Agrias hemsida. Du kan ansöka och använda Agriakortet även om du har din djurförsäkring i något annat försäkringsbolag.

När du använder ditt Agriakort erbjuder vi rabatter både på vaccinationer och foder.

Läs mer på agria.se

Faktura eller delbetalning

När kostnaden är oväntad eller försäkringen kanske inte täcker allt är det bra att kunna betala med faktura eller att dela upp sin betalning. Vår delbetalning gör det möjligt för dig att själv bestämma en betalningstakt som passar dig.

Så funkar det:

1. Ansök om faktura eller delbetalning i kassan på AniCura Kalmar Djurklinik eller via denna länk
2. Kreditansökan görs direkt och du får svar lika snabbt. En godkänd ansökan är giltig i 90 dagar.
3. Signera köpet med ditt mobila BankID.

Exempel på delbetalning

Du kan dela upp din kostnad över 12 månader räntefritt. En uppläggningsavgift på 245 kr tillkommer samt en administrativ avgift på 29 kr / månad. Effektivränta på beviljat belopp 20,000 kr är 5,67 %.

För att beviljas kredit måste du uppfylla basvillkoren:

• Vara minst 18 år
• Inga betalningsanmärkningar
• Skriven i Sverige sedan minst ett (1) år