Vår arbetsplats

AniCura. En plats att trivas på.

Som medarbetare på AniCura ingår du i ett snabbt växande företag där nya nätverk byggs varje dag. Vi bildar en heterogen grupp med olika bakgrund och nationaliteter som delar kärleken till djur och värderingen att vi tillsammans kan göra saker ännu bättre. Varje dag delar vi kompetens och erfarenheter med varandra för att utveckla och erbjuda bästa möjliga djursjukvård.

Vi erbjuder en arbetsmiljö som präglas av värme och omsorg för såväl djurägare som djur och varandra där vi ställer höga krav på professionalism och utveckling.

Hos oss får du möjlighet att ta del av allt som ett stort företag erbjuder i form av exempelvis strukturerad kompetensutveckling samtidigt som alla våra djursjukhus och kliniker i stor utsträckning arbetar självständigt och varje medarbetare har därför goda möjligheter att påverka sin dagliga arbetssituation.

För oss är det viktigt att alla medarbetare har ett öppet sinne och en ambition att ständigt förbättra vår verksamhet. Det handlar om allt från att delta i den senaste utvecklingen inom veterinärmedicin till att förfina varje detalj i hur vi möter våra djur och djurägare med värme och omsorg. Alla som börjar på AniCura erbjuds vara med på den fantastiska resa som vi gör tillsammans.