Jobba hos AniCura

AniCura söker alltid människor som drivs av en passion för djurens bästa, har ett starkt intresse för veterinärmedicin och vill vara delaktiga i att skapa framtidens djursjukvård.

AniCura är en familj av noga utvalda djursjukhus och djurkliniker. Vi förenas i vårt veterinärmedicinska kunnande, vår yrkesstolthet och vår genuina kärlek till djuren. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en inspirerande och utmanade miljö, där flera av Europas framstående specialister är verksamma. Det är människorna som arbetar här och vår företagskultur som gör AniCura unikt. Vi har en stark gemenskap och tror på att vara en arbetsplats där medarbetare kan inspirera varandra, känna arbetsglädje och vara med och påverka sin vardag. För att ständigt ligga i framkant vad gäller kompetens, satsar vi på personlig utveckling och kunskapsdelning, både internt och internationellt. Klicka här för att se våra lediga tjänster

Vårt breda nätverk av duktiga medarbetare skapar trygghet såväl för djurägare som internt. All samlad kunskap gör att vi kan driva nya idéer, forskning och erbjuda våra patienter specialiserad djursjukvård.

Tillsammans står vi stadigt förankrade i den veterinärmedicinska världen med blicken riktad mot framtidens djursjukvård.

Vill du bli en del av vår familj?

Välkommen med din ansökan!