Eftersom djur inte själva kan berätta sin sjukdomshistoria är djurägarens iakttagelser viktiga. Till receptionen vänder ni er för tidsbokning och rådfrågning.

Växeln är öppen 8:15-17:00 vardagar, men har du ett akut sjukt djur kan du välja att bli kopplad till vår akuttelefon från 17:00-20:00. På lördagar och söndagar har vi jour och telefonen är öppen mellan 9:00-16:00. Vi är jättetacksamma om icke akuta frågor kan vänta till nästkommande vardag då vi vill ha linjen öppen för akut sjuka djur i den mån det går. 

Vi gör alltid vårt bästa för att hinna besvara alla samtal, men ibland kan det bli väntetider. Vill du kan du välja att bli uppringd av oss. Du behåller då din plats i kön, men behöver ej vänta kvar i telefonen. 

Innan du ringer

Här kan ni se en instruktion hur du själv undersöker ditt djur så du kan märka om något inte står rätt till. 

Betalning

Betalning för ert besök sker med betal- eller kreditkort. Vi har ej möjlighet att erbjuda faktura. Om ditt djur är försäkrat har vi möjlighet att ordna med direktreglering med ditt försäkringsbolag för en kostnad av 125 kr. Detta kan endast göras dagtid då samtliga försäkringsbolag utom Agria har stängt kvällstid och helger. Är ditt djur försäkrat i Agria finns möjlighet att göra direktreglering till 20:00 vardagar.

På lördagar finns ej möjligheten att göra en direktreglering då samtliga försäkringsbolag är stängda. Vi ser då gärna att ni betalar ert besök med kort. Om möjligheten till kortbetalning ej finns erbjuder vi möjligheten att skaffa Agria-kortet. Ansökningen kan göras hos oss och kredit söks då via Wasa kredit. Du får då en faktura hem och kan välja att dela upp din betalning i upp 12 månader räntefritt.

Uteblivet besök

Om ni av någon anledning ej har möjligthet att komma på ert inbokade besök, behöver ni kontakta oss senast dagen innan besöket. Icke avbokade besök kommer faktureras med en summa av 500 :-

Utöver våra ordinarie öppettider går det bra att maila oss på jagarvallen@anicura.se för avbokning.