hund i vatten

Information inför sommaren 2022

Våren gick fort och nu är vi snart där igen, till den efterlängtade sommaren. Som tidigare år kommer vi att behöva göra en del ändringar i våran verksamhet. Då behovet av vård ökar under sommaren samt att semestertider gör att vi kommer ha mindre personal på plats än vanligt. Detta gäller främst veckorna 26-34. Här nedan kan ni läsa lite om hur vi tänker i sommar.

Öppettider: 

Vi kommer ha öppet måndag till fredag 08.15-20.00 samt helger 09.00-16.00. Butiken stänger 17.00 på vardagar och på helgen är den stängd. Under midsommarhelgen har vi stängt, ni hittar mer information om vilka dagar det gäller under fliken öppettider. 

 

Vaccinationer: 

Vi kommer ej att kunna erbjuda vaccination av vuxna djur under sommaren men några få tider för de valpar och kattungar som behöver sin grundvaccination. 

 

Operationer och HD röntgen:

Vi kommer ej utföra förebyggande operationer eller undersökningar så som kastreringar och höftledsröntgen för att kunna prioritera de mer akuta operationerna

 

Akutvård samt hälsokontroller :

Vi kommer under sommaren att prioritera de akuta sjukdomsfallen. Har du ett akut sjukt djur som är i behov av vård omgående så vill vi att ni ringer innan ni besöker oss, detta för att vi ska kunna ge er den bästa möjligheten till rätt vård för ditt djur. För icke akuta hälsoproblem har vi tyvärr ingen möjlighet att erbjuda en tid under sommaren men ni kan nå oss för rådgivning per telefon eller boka ett besök via AniCura appen. 

 

Receptförnyelser:

Står ditt djur på kontenuelig behandling av mediciner ber vi er att kontrollera att ni har medicin så ni klarar er över sommaren och höra av er till oss i god tid om det tar slut. Tänk på att det kan ta minst en vecka att hinna få ett nytt recept till ditt djur! För de djur som behöver komma på en årlig koll för receptförnyelser så kommer det att ske efter sommaren förutsatt att djuret mår bra i dagsläget och fungerar bra på behandlingen. 

 

 

Vi kommer att uppdatera under hela sommaren om förändringar kommer att ske i våran verksamhet. Vi vill även passa på att önska alla er en trevlig sommar och hoppas att ni och era djur håller er friska!