Viktig information till våra besökare ang COVID-19

För er och för vår skull ber vi er som visar symptom på luftvägssmitta eller har

varit i riskområden för COVID-19 att ringa oss innan ni besöker oss. Du kan också få snabb kontakt med veterinär mellan 7-22 varje dag

via AniCura-appen (länkar till nedladdning finns längre ned på sidan).

Vi går efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer för att begränsa smittspridning och kommer därför ha tillfälliga bortfall i personalstyrkan. Vi kommer behöva begränsa våra bokningar markant och även eventuellt avboka de redan inbokade tider i veckan som vi anser inte är akuta. Detta är för att kunna fortsätta att ta emot akutfall.

Vad vi vet idag kan husdjur inte smittas av COVID-19 (källa: Folkhälsomyndigheten). Vi hoppas på visad förståelse och hänsyn samt att vi inom snar framtid kan jobba på som vanligt.

 

Vi arbetar vi just nu enligt följande:

Fyrfota vänner får komma in med matte eller husse Vi vill begränsa antalet besökare till endast en person. Medföljande får gärna vänta utanför.

• Vi hälsar dig välkommen utan att ta i hand Virus trivs på händerna och undvik därför att röra vid ditt ansikte. Något vi gör 4-16 gånger per timme utan att tänka på det.

• Noggrann handtvätt flera gånger om dagen Tvätta händerna med tvål och varmt vatten, före och efter ditt besök.

• Hosta och nys i armvecket eller i pappersnäsduk Inte i händerna! Näsduken slänger du efter användning. • Vi håller högsta hygienkrav Våra kliniker har stort fokus på hygien och rengörs och desinficeras enligt gällande policy.

Inga besök om du varit i riskområden eller känner dig sjuk i största allmänhet • Ring oss innan, be någon annan komma eller ta hjälp via vår AniCura-app. Ladda ner den på Google Play eller App Store.

 

Tack för visad förståelse och ta hand om varandra!