Betalning för ditt besök sker när besöket är avslutat och behandlingen avklarad. Hos oss kan du betala kontant eller med kort. Vi har tyvärr inga möjligheter att fakturera. Vi erbjuder delbetalning via Human Finans. Om du har ditt djur försäkrat betalar du i normalfallet till djursjukhuset och skickar själv kvittot till försäkringsbolaget. 

Direktreglering

Om ditt djur är försäkrat kan vi hjälpa dig att göra en direktreglering, under förutsättning att det är kontorstid och försäkringsbolagen är öppna. Direktreglering innebär att du betalar din del till oss, dvs. den fasta och ev. den rörliga självrisken samt de kostnader som inte försäkringen ersätter. Försäkringsbolaget ersätter sedan oss för de kostnader som din försäkring täcker och du slipper ligga ute med pengar. För att kunna göra detta behöver vi ditt djurs försäkringsnummer. Vid direktreglering tillkommer en administrationsavgift på 100 kronor.

Faktura eller delbetalning

När kostnaden är oväntad eller försäkringen kanske inte täcker allt är det bra att kunna betala med faktura eller att dela upp sin betalning. Vår delbetalning gör det möjligt för dig att själv bestämma en betalningstakt som passar dig.

Så funkar det:

1. Ansök om faktura eller delbetalning i kassan på din klinik eller via denna länk

2. Kreditansökan görs direkt och du får svar lika snabbt. En godkänd ansökan är giltig i 90

3. Signera köpet med ditt mobila

Exempel på delbetalning
Du kan dela upp din kostnad över 12 månader räntefritt. En uppläggningsavgift på 245 kr tillkommer samt en administrativ avgift på 29 kr / månad.
Effektivränta på beviljat belopp 20,000 kr är 5,67 %.

För att beviljas kredit måste du uppfylla basvillkoren:

Faktura eller delbetalning

Ansök här

 

Delbetalning med Human Finans

I samarbete med Human Finans erbjuder vi flera olika möjligheter till finansiering av våra behandlingar, köp av foder och djurvårdsartiklar. Avgiften för våra behandlingar kan t.ex. med Human Finans delas upp på 12 månader - räntefritt. Det utgår en uppläggningsavgift på 295kr i samband med betalningen samt en månadsavgift på 29kr. Den effektiva räntan beräknad på kreditbeloppet 15000kr 8,25% (jan 2018). 

Grundkrav;

Säg till att du vill betala med Human Konto så hjälper vår personal i receptionen till med din ansökan och betalning. Du får besked medan du väntar. Kreditansökan kan också göras på egen hand via Human Finans hemsida.