Vägen utanför kliniken är tillfälligt avstängd

Tag avfart 136 (Folkparksmotet) från E18. Kör mot sjukhuset, vänster mot sjukhuset vid rödljusen, därefter direkt vänster igen in på Tegnérgatan, håll vänster där vägen delar sig. Åk under bron och direkt efter har ni AVC på höger sida. Se karta över tillfällig vägbeskrivning

Nancy Helm
Administration

Nancy Helm

Lokalvårdare
Administration

Nancy Helm

Lokalvårdare
Jag har flerårig erfarenhet av lokalvård i flera branscher och en rejäl utbildning.
 
Våra lokaler är nyrenoverade och fräscha, det stödjer mig i min målsättning att det alltid skall kännas rent och fint när du kommer med ditt djur till oss. Du skall kunna vara trygg med att det aldrig finns några bakteriegömmor i hörnen. Bland annat genom att noggrant följa hygienrutinerna försäkrar jag mig om att  ditt djur inte skall smittas av någon sjukdom här hos oss.
 
Jag är född och uppväxt på Filippinerna, jag flyttade till Sverige med min Svenska man och fyra av mina barn 2003. Med 5 barn och barnbarn så tas min fritid upp av hem och familj. När det blir tid över umgås jag gärna med några av mina Filippinska vänninor här i Västerås. Internet är ett fantastiskt verktyg för att hålla kontakt med min mamma och övriga släktingar i mitt hemland.

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.