Vägen utanför kliniken är tillfälligt avstängd

Tag avfart 136 (Folkparksmotet) från E18. Kör mot sjukhuset, vänster mot sjukhuset vid rödljusen, därefter direkt vänster igen in på Tegnérgatan, håll vänster där vägen delar sig. Åk under bron och direkt efter har ni AVC på höger sida. Se karta över tillfällig vägbeskrivning

Viktig information till våra besökare

Vi är väldigt måna om att fortsatt finnas här för er och hjälpa er med era djur trots den rådande pandemin och det allvarliga läge vi befinner oss i. Precis som många andra verksamheter genomgår vi en tid av ovanligt hög frånvaro bland personalen.

Vi ber er därför om förståelse för något längre väntetider samt att vi behöver prioritera vilka typer av patienter vi bokar in med kort varsel.

Vi kommer under denna tid inte kunna erbjuda tid för kloklippning utan ber er vända er till andra instanser för den servicen.

Vi är rädda om er och bär alltid ansiktsvisir vid möte med er kunder. Omvänt önskar vi att ni är rädda om oss och respekterar de restriktioner vi har för att besöka oss.

  • Endast EN djurägare är välkommen in på kliniken.
  •  Vi ber er anmäla er i receptionen men i möjligaste mån vänta på er tid utomhus (parkeringen ligger alldeles intill entrén).
  •  Använd munskydd vid hela vistelsen på kliniken. Har du inte ett eget munskydd med dig finns det att få i receptionen.
  •  Håll avstånd till andra kunder.
  •  Känner du dig det minsta sjuk är det självklart att du stannar hemma.

Tillsammans tar vi oss igenom detta och fortsätter hjälpas åt – för människors och djurs hälsa – eller hur!

Fler nyheter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.