Kattkampanjer hela våren!

För att uppmärksamma våra underbara katter har vi valt att ha kattkampanjer tre hela månader.

Vi vill hjälpa till att höja kattens status och få mer medvetna kattägare och vill se fler friska och välmående katter! 

Kampanj i Mars
25% rabatt på vaccination och chipmärkning.

(ord pris chip 460:- och vaccination 420-440:-) 

Endast 20% av alla katterna i Sverige är vaccinerade idag och ungefär 60% av katterna är idmärkta. Här kan ni läsa mer om vaccination och vad det är vi vaccinerar katten mot. 

Kampanj i April

Koll inför receptbelagt fästingmedel för 200:-

(ord pris. 250:-)

Kundföreläsning (inställd tills vidare)
16 april kl. 18.00
Max 20 deltagare

Förutom att vi fokuserar på parasiter kommer vi även ha en kundkväll för djurägare där Maria från MSD Animal Health kommer till oss och pratar katthälsa. Kundkvällen kommer ske den 16 april med start klockan 18.00. Vi bjuder på kaffe, te och fika. Det finns begränsat antal platser så först till kvarn gäller. Anmälan sker via mail : strangnas@anicura.se där man sedan får bekräftelse tillbaka om man får en plats eller inte.

Kampanj i Maj

Hälsokoll på katt med upp till 50% rabatt.

(ord pris hälsokoll 420-980:-, rådfråga veterinären för att få ett exakt pris på vad som behöver göras på just din katt)

Silver: 50% rabatt på hälsokoll (en klinisk undersökning).
Guld: 50% rabatt på hälsokoll, 25% rabatt på blodprover: allmän status för koll på röda och vita blodkroppar, lever- och njurvärden samt socker då de vanligaste kroniska sjukdomarna (dvs sjukdomar som kan ses på blodprover innan katten visar tydliga symptom) på katt är kronisk njursjukdom, diabetes samt leversjukdom.

Katter är bra på att dölja sina sjukdomar, många gånger märker man tex inte på en katt att den har problem med tänderna för de fortsätter äta i alla fall. En katt som visar att den är sjuk är oftast sämre än vad man tror.

Vårens kattkampanjer annordnar vi i samarbete med MSD Animal Health. 

Fler nyheter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.