Kastrationskampanj 20% hela februari och mars

Kastrationskampanj hela februari och mars!

Vi har bestämt att fortsätta vår kastrationskampanj hela mars. Välkommen!

Kampanjpris Honkatt 1 545 kr
Ord pris. 1935 kr

Kampanjpris Hankatt 995 kr
Ord pris. 1260 kr

I kampanjpriset ingår kastration, chip och vaccination.

För att boka ring oss på 0152-104 94 

 

Varför Kastreras katter?

Det kan finnas olika anledningar till att katter kastreras. Om inte katten ska användas i avel är det vara en god idé att låta katten kastreras. Katter är väldigt fertila så en okastrerad honkatt kan snabbt bli dräktig om hon är ute. Två okastrerade katter kan ge upphov till 200 katter på två år! En kastrerad hankatt hamnar inte lika ofta i slagsmål, rymmer inte hemifrån i samma utsträckning och mår ofta bra av att slippa stressen som följer med revirmarkering och dominans. Vid kastration av hankatter bidrar man också till att minska antalet oönskade dräktigheter

ID-märkning och vaccination

I samband med kastreringen utför vi en ID-märkning, om katten inte redan är ID-märkt vill säga. ID-märkning rekommenderas starkt av flera skäl. Om katten försvinner är det naturligtvis viktigt att den som hittar katten kan komma i kontakt med ägaren. Det kan också hända att katten råkar ut för en olycka och förs till djursjukhus eller djurklinik. Då kan det vara särskilt viktigt att snabbt komma i kontakt med djurägaren, så att veterinären kan informera om kattens tillstånd och vidare behandling.

Vi vaccinerar också katten vid detta tillfälle om den saknar tidigare vaccination. En vaccinerad katt kan undvika smittspridning och allvarliga sjukdomar.

*Vi fyller upp alla tider vi har under kampanjperioden.

Fler nyheter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.