Våra kliniker går samman till AniCura Sweden AB

Vi vill informera våra kunder att från och med den 6 oktober 2023 kommer alla AniCura-kliniker i Sverige att gå samman till AniCura Sweden AB. Läs mer

Nyår närmar sig. Är ditt djur rädd för smällarna?

Vi erbjuder tider för konsultation och eventuell förskrivning av medicin med vår beteendeveterinär fram till nyår 2023. Boka din tid via vår onlinebokning eller genom att ringa oss!

Sommaren 2021

Sommaren 2021 kommer bli speciell, då flera andra djursjukhus drar ner kapaciteten ställer vi om vår verksamhet till akutsjukvård. Vi inriktar oss på att kunna ta emot de svårast sjuka som verkligen behöver sjukhusets resurser och hänvisar "mildare" fall till mindre kliniker i närområdet.

Mildare åkommor

Kan ditt djur vänta med att träffa veterinär till efter sommaren så kommer vi återigen ha bokningsbara tider. Svårt att veta? Kontakta våra veterinärer i AniCuraappen för en bedömning!

Livshotande tillstånd

Kom in! Exempel på livshotande tillstånd där du ska komma direkt till oss hittar du här. Vi gör alltid allt vi kan för att ta emot de svårast sjuka. 

Lättakut

För akuta åkommor som inte behöver inneliggande vård eller avancerad kirurgi kan du med fördel kontakta någon av våra mindre kliniker runtomkring, se din närmaste AniCuraklinik här!

Operation

Under denna sommar utför vi enbart operationer av akut karaktär. Vid akut sjukt eller skadat djur kontakta vår akutmottagning. För bokning av ej akut operation, var vänlig återkom efter den 30 augusti.

Väntetider

En följd av ett ökat tryck på vår akutmottagning är att väntetiderna kan bli långa. Det finns kaffe och te i anslutning till alla akutväntrum och i vår reception kan du köpa dryck och enklare måltider.

Våra systerklinikers öppettider

Våra systerklinikers öppettider i sommar ser ut som följer:

AniCura Gärdets Djurklinik

Öppet måndag-fredag 08:00-17:00. Tidbokning och akut (ring innan!).

AniCura Roslagens Smådjursklinik

Öppet måndag-torsdag 08:00-20:00, fredag 08:00-17:00, lördag 10:00-14:00. Tidbokning (mån-fre) och akut (ring innan!). 

AniCura Hässelby Djurklinik

Vecka 27 - öppet måndag-onsdag 08:00-17:00, vecka 28-30 stängt, vecka 31-33 måndag-onsdag 08:00-16:00. Endast tidbokning.

AniCura Värmdö Djurklinik

Öppet måndag-torsdag 08:00-21:00, fredag 08:00-17:00, lördag 10:00-17:00 samt söndag 10:00-15:00. Tidbokning och akut (ring innan!).

AniCura Animalen i Södertälje

Öppet måndag-fredag 08:00-18:00. Tidbokning och akut (ring innan!).

AniCura Animalen i Trosa

Öppet måndag, tisdag och torsdag vecka 26-34. Tidbokning.

Hjälp på natten?

AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen har öppet för akut sjuka djur, dygnet runt, hela sommaren.

Årliga återbesök

Har du ett djur som behöver komma på regelbundna återbesök, t.ex. på grund av sin medicinering? Om ditt djur mår bra kan det återbesöket vänta till efter sommaren.

Behöver du recept?

Använd vårt formulär för receptbeställning.

Telefon

Vår tidsbokning har begränsade öppettider i sommar, med anledning av att vi har begränsat med tider att boka. Öppettiderna för tidbokning är 09:00-11:00 samt 13:00-15:00. Vår akutlinje har öppet som vanligt, 07:00-22:00 på vardagar och 10:00-22:00 på helger och midsommarafton.

Våra mottagningar

I sommar är det endast vår rehabmottagning som kommer ha fortsatt öppna telefontider. Resterande mottagningar stänger sina telefontider och samtal hänvisas till växeln för tidsbokning (observera att vi har begränsat med bokningsbara tider), till AniCura-appen för rådgivning och till receptbeställningsformuläret för recept.

AniCuraappen

I appen kan du få snabb hjälp av veterinär som även kan hjälpa dig vidare till fysisk vård om ditt djur behöver det. Ladda ner appen här, besöken är kostnadsfria oavsett om ditt djur är försäkrat eller inte.

Fler nyheter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.