Hjälp mot ljudrädsla hos hundar

Nyår, Valborg, jaktsäsong, fyrverkerier, skott, smällar, plötsliga ljud, stress, rädsla, ångest, oro, maktlöshet. Låt oss förebygga att du och din hund ska behöva uppleva det! Välkommen till en kväll om ljudrädsla hos hundar.

AniCura Djursjukhuset Albano anordnade den 23 mars 2021 en kostnadsfri föreläsningskväll om ljudrädsla hos hundar med Jannice Kindsjö och Elin Lindell. Nu kan du ta del av materialet från föreläsningen i efterhand!

Föreläsningen är för dig som vill hjälpa din hund att slippa uppleva stress, ångest och rädsla på grund av fyrverkerier och andra ljud.

Jannice pratar om förebyggande åtgärder, vart man kan vända sig för att få hjälp med träning, hur man hanterar en ljudrädd hund i vardagen, både i förutsedda (typ nyårsafton) och oförutsedda (t.ex. när hunden blir rädd på promenad) situationer, vad ljudrädsla kan bero på och vilken medicinsk hjälp som finns att tillgå. Där är även Elin till hands och svarar på medicinska frågor.

Om föreläsarna

Jannice är ubildad inom etologi och antrozoologi, alltså samspelet mellan djur och människa, vid Sveriges Lantbruksuniversitet och arbetar idag som djurvårdare/etolog på Djursjukhuset i Sundsvall samt håller kurser och utbildningar via sitt företag Du&Djur.

Elin är legitimerad veterinär, utbildad inom vänlig vård och driver beteendemottagningen på AniCura Djursjukhuset Albano.

Fler nyheter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.