Våra kliniker går samman till AniCura Sweden AB

Vi vill informera våra kunder att från och med den 6 oktober 2023 kommer alla AniCura-kliniker i Sverige att gå samman till AniCura Sweden AB. Läs mer

Nyår närmar sig. Är ditt djur rädd för smällarna?

Vi erbjuder tider för konsultation och eventuell förskrivning av medicin med vår beteendeveterinär fram till nyår 2023. Boka din tid via vår onlinebokning eller genom att ringa oss!

Digital föreläsning om knölar

Hjälp! Min hund eller katt har fått en knöl!

Uppdatering! Nu kan du se föreläsning i efterhand via vår facebooksida. Den finns tillgänglig där november ut!

 

Vår veterinär Johan Rosberg Thorell kommer den här kvällen guida oss genom ämnet tumörer. Vad gör man om man upptäcker en knöl på sitt djur och vad händer hos veterinären? Vad är cancer och varför uppkommer det? Du får under kvällen en inblick i vad som händer i djurets kropp vid en tumörsjukdom och vilka vägar för utredning och behandling som finns samt vilka frågeställningar du som djurägare kan ställas inför på vägen.

Datum: 17 november
Klockan: 18.30

Föreläsningen är kostnadsfri och kommer hållas via Teams. Vi rekommenderar att du använder webbläsaren Chrome på din dator eller appen Teams i mobilen (gratis att ladda ner och att använda). Det kommer finnas gott om möjlighet att ställa frågor under kvällen.

Ingen föranmälan krävs men lägg gärna en påminnelse i kalendern så du inte missar att ansluta.

Varmt välkomna!

Fler nyheter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.