Är du en av våra nya avdelningschefer?

I samband med att vi implementerar ny organisatorisk modell, där ledarskap, arbetsmiljö och tillväxt är i fokus – utökar vi med fyra nya chefspositioner; två avdelningschefer och två operativa avdelningschefer. Vi ersättningsrekryterar samtidigt ytterligare en avdelningschef, som kommer bli vakant under hösten.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete på ett trivsamt och populärt djursjukhus med ca 45 000 besök per år, ett brett utbud av vårdtjänster och intressanta fall. Här arbetar ca 250 personer, varav ca 70 är veterinärer, många med specialistkompetenser inom en lång rad områden. Sjukhuset har precis genomgått en stor ombyggnation och är ett av Europas absolut finaste och mest moderna djursjukhus.

Vår ambition är att vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom djursjukvården. Våra patienter och djurägare ska uppleva högsta vårdkvalitet och bästa kundservice. Vår personal har ett passionerat engagemang och vi söker därför de bästa ledarna. Vill du ha ett utvecklande arbete och bidra till att bygga ett stabilt djursjukhus i ett engagerat team? Då ska du söka någon av dessa tjänster!

Avdelningschef för vård och jour:

Läs mer och ansök här!

Avdelningschef för poliklinik, telefon, bild och remiss:

Läs mer och ansök här!

Avdelningschef för reception och butik:

Läs mer och ansök här!

Operativ avdelningschef till operation, steril, tand och rehab samt till vård och jour:

Läs mer och ansök här!

Fler nyheter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.