Vi har flyttat!

Från och med den 24 april 2023 hittar du oss vid Norrteljeportens nya område, i samma hus som bland annat Hööks. Vi behåller samma kontaktuppgifter som tidigare bara ny adress. Visst ses vi där?

Besöksinformation

Med anledning av COVID-19 har vi fortsatt ändrade rutiner som kan vara bra att veta inför ert besök hos oss. Detta gör vi för att vi alla vill hålla oss friska och för att ni som djurägare ska känna er trygga att besöka oss!


En djurägare per djur på kliniken

Vid besöket är EN djurägaren välkommen att följa med till kliniken. Vi vill hålla antalet personer inne på kliniken till så få som möjligt, detta gäller även om ni kommer för att handla i butiken eller besöka receptionen.

Munskyddskrav

Innanför entrén och på receptionsdisken finns munskydd och handsprit att använda enligt instruktion på plats. Alla djurägare som vistas i vårat väntrum, i receptionen eller på något undersökningsrum måste bära munskydd under hela besöket.

Följ hänvisningarna gällande avstånd

Ditt djur kommer att undersökas av en veterinär och sköterska som tillsammans kommer att hantera djuret. Vi ser helst att du som djurägare väntar utanför kliniken alternativt i väntrummet under tiden ditt djur blir undersökt.

Om du som djurägare är med på undersökningsrummet kommer du att bli placerad på en stol med avstånd från undersökningsbordet. 

Tänk även på att hålla avstånd till andra djurägare och personal vid ditt besök!

Stanna hemma vid sjukdomssymtom

Om du blir sjuk inför ditt besök ber vi dig att stanna hemma. Du kan istället be någon annan komma till oss med ditt djur eller så kan du ringa oss för ombokning. Är det ett akut sjukt djur och du måste komma kan vi hämta ditt djur utanför, ring oss innan så hittar vi en lösning som passar.

Har du några frågor?

Du är varmt välkommen att ringa oss om du har några frågor inför ert besök eller kring våra besöksrutiner.

Telefon: 0176-108 08
Öppettider: Måndag-torsdag: 8-20, fredag: 8-17, lördag: 10-14, söndag: stängt

 

 

 

Fler nyheter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.