Vi har flyttat!

Från och med den 24 april 2023 hittar du oss vid Norrteljeportens nya område, i samma hus som bland annat Hööks. Vi behåller samma kontaktuppgifter som tidigare bara ny adress. Visst ses vi där?

Sommarinfo

Sommaren 2021 kommer att bli speciell för oss inom djursjukvården då flera av djursjukhusen och klinikerna drar ner sin kapacitet. Vi märker redan att behovet av akutsjukvård är större än vanligt och för att kunna hjälpa de djur som blir akut sjuka eller skadade behöver vi tillfälligt minska ner andra delar av vår verksamhet.

Under vecka 26-34 kommer vi inte kunna hjälpa till med kloklippningar, SKK-röntgen eller vaccinationer utöver valpar och kattungar som ska få sitt grundskydd. De som behöver vaccineras inför utställning, resa utomlands eller för att checka in på pensionat kan vi hjälpa, övriga årliga vaccinationer är välkomna att boka tid efter v.34. Vi kommer också ha något färre bokningsbara operationstider än vanligt under sommaren då behöver kunna hjälpa dem som behöver opereras akut.

Våra sjukhus i regionen står redo för att ta emot de svårast sjuka djuren hela sommaren; AniCura Djursjukhuset Albano har öppet till 22 alla dagar i veckan och AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen har öppet dygnet runt, hela sommaren. Till sist vill vi också tipsa om AniCuras app som har öppet alla dagar 7-22. Där får du snabbt rådgivning av veterinär, dessutom helt kostnadsfritt för alla!

Vi önskar alla en riktigt härlig sommar tillsammans med era djur!

Fler nyheter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.