AniCura Animalen sommarinformation

Vi önskar alla våra fina patienter och djurägare en lugn och härlig sommar!

Denna sommar är djursjukvården mer pressad än tidigare och vi i Stockholm, tillsammans med hela Sverige, försöker göra vårat bästa för att hjälpa så många djur som möjligt under sommaren. 

Vi har en löpande dialog med de större djursjukhusen i Stockholm för att på bästa sätt samarbeta när det blir ett högt tryck på akutpatienter. 

 

Animalen i sommar

Vi på Animalen har fått ställa om inför sommaren och prioriterar därför att bemanna upp vår akutavdelning så att vi kan ta emot fler akut sjuka djur. Det innebär att vi har lite färre bokningsbara tider under sommaren. 

 

Vad får vänta till efter sommaren?

Under sommaren gör vi inga profylaktiska operationer, det som inte är akut och kan vänta till efter sommaren kommer att få vänta. Vi gör inte heller SKK-röntgen eller vanlig kloklippning under sommarmånaderna. 

 

Vart vänder jag mig för rådgivning?

Vi hänvisa gärna vanlig rådgivning om ditt djurs hälsa till AniCura-appen. Att kontakta AniCura-appen är helt gratis och du får alltid prata med en veterinär via chatt, videosamtal eller röstsamtal. Appen håller öppen varje dag mellan 07.00-22.00 och kan svara på alla era frågor. Det underlättar för oss på djursjukhuset om vi kan minska antalet samtal och istället lägga mer fokus på våra akutpatienter som är på väg till eller redan är hos oss. Du laddar ner appen genom App Store eller Google Play. Om veterinären anser att ditt djur behöver akutsjukvård kommer du få hjälp att kontakta närmsta tillgängliga akutdjursjukhus.

Fler nyheter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.