Viktig information till våra besökare

För er och för vår skull ber vi er att alltid ringa oss innan ni besöker något av våra 44 djursjukhus. Du kan också få snabb kontakt med våra veterinärer mellan 7-22 varje dag via AniCura-appen (länkar till nedladdning finns längre ned på sidan).

Vi behöver hjälpas åt 

I Södertälje arbetar vi just nu enligt följande:

  • Max 11 personer i väntrummet och i butiken samtidigt. För att kunna hålla avstånd begränsar vi våra utrymmen i butik och väntrum till totalt max 11 personer. Vid fler än 11 personer ber vi er vänta ute tills någon lämnar lokalen och du blir insläppt. 
  • Vi håller stängt lördagar. På grund av den ökade smittspridningen i Södertälje och Stockholm behöver vi kraftsamla och använda vår personal på vardagarna. Detta för att ni ska kunna besöka oss på ett smittsäkert vis där vi kan upprätthålla den kvalitativa vården för ditt djur. 
  • Gå in till receptionen och anmäl din ankomst. Fyrfota vänner får komma in med matte eller husse. Vi vill begränsa antalet besökare till endast en person. Medföljande får vänta utanför. Vi genomför i största möjliga mån besöket utan dig som djurägare fysiskt närvarande. Vi kommunicerar i stället via telefon och hämtar och lämnar ditt djur utomhus. Tänk på kläder efter väder då det kan bli väntan utomhus eller i bilen.
  • Vi vill att du som besöker oss använder munskydd för att minska smittspridningen.
  • Vi hälsar dig välkommen utan att ta i hand. Virus trivs på händerna och undvik därför att röra vid ditt ansikte. 
  • Vi vill förvarna om att vi inte tar emot kontanter och att direktreglering med försäkringsbolag tar längre tid än normalt.
  • Noggrann handtvätt flera gånger om dagen. Tvätta händerna med tvål och varmt vatten, före och efter ditt besök. Sprita gärna händerna innan och efter ditt besök.
  • Vi håller högsta hygienkrav. Våra kliniker har stort fokus på hygien och rengörs och desinficeras enligt gällande policy.
  • Inga besök om du känner dig sjuk i största allmänhet. Ring oss innan, be någon annan komma eller ta hjälp via vår AniCura-app. Ladda ner den på Google Play eller App Store.

Animalen Södertälje
Ring oss på: 08 - 550 88 666
Öppettider: Måndag-fredag 08.00-20.00 
Lördag Stängt

Animalen Trosa
Ring oss på: 0156 - 180 40
Öppettider: Mån, tis, tors, fre 08.00-17.00

Vi gör detta för att minimera smittorisken både för er och våra medarbetare. Vi bär alla ett individuellt ansvar att inte bidra till smittspridning.

Hjärtliga tack för visad hänsyn!

Fler nyheter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.