Labratorium

Vi har fyra legitimerade Biomedicinsk analytiker med lång erfarenhet som arbetar på vårt laboratorium. Laboratoriet är välutrustat med moderna instrument och uppdateras fortlöpande för att kunna följa den biomedicinska utvecklingen inom veterinärmedicin. Lokalerna är nyrenoverade, fräscha och rymliga.

Vi utför de flesta rutinmässiga analyser själva. Proverna kan analyseras som akutprover med korta svarstider, vilket är av stort värde för vidare utredning och behandling. Instrumenten underhålls enligt rutiner och kvaliteten kontrolleras regelbundet. Våra patienter erbjuds därför snabba analyssvar med hög kvalitet.

Laboratoriet analyserar patientprover inom klinisk kemi, hematologi, cytologi, endokrinologi, mikrobiologi och hormonanalyser som till exempel progesteron. Det är ett hormon av stor vikt vid bestämning av parningstidpunkt eller inseminering.

Dessutom kan vi också erbjuda en del serologiska analyser, som kan användas som screeningtest för Borrelia burgdorferi (Borrelios) och Anaplasma phagocytophilum (Granulocytär anaplasmos).

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.