Butik

Välkommen till vår stora och fina butik, som har det mesta du behöver till din hund & katt. Vår butik består av noga utvalda produkter som vi känner oss säkra med och kan tänkas använda själva.

Vi har både medicinska foder samt vanligt friskfoder (helfoder) till din hund och katt. Förutom kosttillskott, schampon och övriga produkter finns även tillbehör som exempelvis halsband och koppel, produkter till pälsvård, leksaker med mera. Här finns djurvårdsprodukter av högsta kvalité!

En näringsanpassad kost är mycket viktig under hela hunden och kattens liv. Vi har utbildade kostrådgivare som hjälper er att hitta rätt foder med hänsyn till ålder, vikt , aktivitetsnivå mm. Välkommen hit med ditt djur för kostrådgivning.

Vi har valt att sälja foder från Royal Canin, Hill´s och Specific. Dessa foder har en hög produktsäkerhet och kommer från tillverkare som utvecklar näringsriktigt foder för ett hälsosamt liv. Sortimentet kan skilja lite mellan våra enheter. Ring oss gärna om du vill vara säker på att just ditt foder finns hemma. Det som inte finns i ordinarie sortiment, beställer vi gärna hem.

Kampanjer och erbjudanden 

Vi har fortlöpande kampanjer från våra leverantörer, kom in i butiken och titta vad vi har att erbjuda just idag eller håll koll på Facebook. Några av våra leverantörer har egna bonuskort/lojalitetskort som även går att använda hos oss.

Butikens öppettider

Måndag - fredag 08.00 - 20.45

Lördag- söndag 08.00 - 17.45

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.