Drop in vaccination

Från och med tisdagen den 26 april erbjuder vi drop in för årliga vaccinationer på tisdagar mellan kl 14-16.30 from 26/4. Detta kan vi erbjuda för hundar och katter äldre än ett år.

Har du och ditt djur varit hos oss förut kan du bara droppa in och anmäla dig i receptionen. För er som aldrig varit hos tidigare ber vi att ni ringer in senast dagen innan så att vi kan skapa en journal för er pälskling.  Har du en valp eller kattunge som ska vaccineras är du välkommen att ringa oss på 0451-84600 för att få en bokad tid.

För hundar ges vaccination mot kennelhosta årligen och mot parvo, HCC och valpsjuka gäller var tredje år. Till katt ges vaccination mot kattpest var tredje år (rekommenderas även för innekatter), samt mot kattsnuva årligen. För vaccination mot Rabies och leptospiros krävs tidsbokning. 

Det kan bli någon väntetid, men alla som anmält sig på drop in kommer att få sin vaccination i tur och ordning.  

Vi vill uppmärksamma er om att detta bara är en drop in för vaccination till sköterska, har ni ytterligare frågor eller om ert djur står på medicinering som behöver justeras hänvisar vi till tidbokning/frågor som ej rör vaccinationen.  

Är du osäker på om ditt djur kan vaccineras på drop-in? Ring eller mejla och fråga!  

Fler nyheter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.