Information inför sommaren

Nu väntar sommaren runt hörnet och vi kommer som vanligt behöva ändra lite i vår verksamhet då behovet av akut vård ökar samt att vi har färre personal på plats. Här nedan kan ni läsa lite om vad som gäller i sommar:

Öppettider: 

Vi kommer ha öppet måndag till fredag 08.30-20.00 samt helger 09.00-16.00. Butiken stänger 17.00 på vardagar och på helgen är den stängd. Under midsommarhelgen har vi stängt, ni hittar mer information om vilka dagar det gäller här. 

 

Vaccinationer: 

Vi kommer ej att kunna erbjuda vaccination av vuxna djur under sommaren men några få tider för de valpar och kattungar som behöver sin grundvaccination. 

 

Operationer och HD röntgen:

Vi kommer ej utföra förebyggande operationer eller undersökningar så som kastreringar och höftledsröntgen för att kunna prioritera de mer akuta operationerna

 

Akutvård samt hälsokontroller :

Vi kommer under sommaren att prioritera de akuta sjukdomsfallen. Har du ett akut sjukt djur som är i behov av vård omgående så ring oss på vår akutlinje innan ni besöker oss, detta för att vi kan ge er den bästa möjligheten till rätt vård för ditt djur. För icke akuta hälsoproblem har vi tyvärr ingen möjlighet att erbjuda en tid under sommaren men ni kan nå oss för rådgivning per telefon eller boka ett besök via AniCura appen. 

 

COVID-19

Vi forsätter att följa folkhälsomyndighetens rekomendationer ang covid-19, för er och våran skull. Det innebär att vi fortfarande endast tar emot en person inne på undersökningsrummet med djuret. Samt att ni efter att ni har anmält er ankomst i receptionen väntar ute tills det är eran tur. Och givetvis måste du vara frisk och ej ha några symtom när du besöker oss! 

Vi kommer att uppdatera under hela sommaren om förändringar kommer att ske i våran verksamhet. Sen vill vi även passa på att önska alla er en trevlig sommar och hoppas att ni och era djur håller er friska!

 

Fler nyheter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.