Viktig information till våra besökare ang COVID-19

För er och för vår skull ber vi er som visar symptom på luftvägssmitta eller har varit i riskområden för COVID-19 att ringa oss innan ni besöker oss. Du kan också få snabb kontakt med veterinär mellan 7-22 varje dag via AniCura-appen (länkar till nedladdning finns längre ned på sidan).

Vi går efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer för att begränsa smittspridning och kommer därför ha tillfälliga bortfall i personalstyrkan. Vi kommer behöva begränsa våra bokningar markant och även eventuellt avboka de redan inbokade tider i veckan som vi anser inte är akuta. Detta är för att kunna fortsätta att ta emot akutfall.

Vad vi vet idag kan husdjur inte smittas av COVID-19 (källa: Folkhälsomyndigheten). Vi hoppas på visad förståelse och hänsyn samt att vi inom snar framtid kan jobba på som vanligt.

 

Vi arbetar vi just nu enligt följande:

Fyrfota vänner får komma in med matte eller husse Vi vill begränsa antalet besökare till endast en person. Medföljande får gärna vänta utanför.

• Vi hälsar dig välkommen utan att ta i hand Virus trivs på händerna och undvik därför att röra vid ditt ansikte. Något vi gör 4-16 gånger per timme utan att tänka på det.

• Noggrann handtvätt flera gånger om dagen Tvätta händerna med tvål och varmt vatten, före och efter ditt besök.

• Hosta och nys i armvecket eller i pappersnäsduk Inte i händerna! Näsduken slänger du efter användning. • Vi håller högsta hygienkrav Våra kliniker har stort fokus på hygien och rengörs och desinficeras enligt gällande policy.

Inga besök om du varit i riskområden eller känner dig sjuk i största allmänhet • Ring oss innan, be någon annan komma eller ta hjälp via vår AniCura-app. Ladda ner den på Google Play eller App Store.

 

Tack för visad förståelse och ta hand om varandra!

 

 

 

 

Fler nyheter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.