Information inför sommaren

Nu är vi snart inne i Juni och förhoppningsvis kommer snart sommarvärmen till oss. Sommaren betyder även att semestrarna drar igång och så även för våra medarbetare. Här nedan hittar ni lite information om hur vi jobbar under sommaren.

Då vi under sommaren och semestrarna kommer att ha lite färre av våran personalstyrka på plats kommer vi att behöva göra vissa ändringar i våran verksamhet, se nedan: 

 

Öppettider 

Vi kommer fortsatt ha öppet måndag - fredag 8.30-20.00 samt helger 09.00-16.00 under hela sommaren. Under midsommarhelgen kommer vi dock ha stängt och ni hittar våra avvikandae öpettider här

Vaccinationer 

Vi kommer ha begränsat med tid för vaccinationer under vecka 25-32, samt prioritera de djur som är under sin grundvaccination. 

Operationer och HD röntgen 

Vi kommer ej utföra förebyggande operationer så som kastreringar samt höftledsröntgen mellan vecka 25-32 för att ge plats för de mera akuta operationerna. 

Akutvård samt hälsokontroller 

Vi kommer under sommaren att prioritera de akuta sjukdomsfallen. Har du ett akut sjukt djur som är i behov av vård omgående så ring oss på våran akutlinje innan ni besöker oss, detta för att vi kan ge er den bästa möjligheten till rätt vård för ditt djur. För icke akuta hälsoproblem ber vi er vänligen men bestämt att inte använda våran akutlinje utan använda våran vanliga telefonväxel. Vi kommer att besvara alla samtal så fort vi kan. 

COVID-19

Vi forsätter att följa folkhälsomyndighetens rekomendationer ang covid-19, för er och våran skull. Det innebär att vi fortfarande endast tar emot en person inne på undersökningsrummet med djuret. Samt att ni gärna efter att ni har anmält er ankomst i receptionen väntar ute tills det är eran tur. Och givetvis måste du vara frisk och ej ha några symtom när du besöker oss! 

Vi kommer att uppdatera under hela sommaren om förändringar kommer att ske i våran verksamhet. Sen vill vi även passa på att önska alla er en trevlig sommar och hoppas att ni och era djur håller er friska i dessa orolighetens tider! 

Fler nyheter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.