Örebro

AniCura Hund- och Kattkliniken i Bista

I Bista kan vi erbjuda en fullutrustad klinik. Vi har ny laboratorieutrustning, röntgen och operationssal med avancerad narkosövervakning. Vi har även en modern tandutrustning och tandröntgen.

För djurägare

Välkommen till Hund och Kattkliniken i Bista

Kontakt

019-26 48 02

bista.kumla@anicura.se

Verkstadsgatan 4, 702 27 Örebro

Vägbeskrivning

Lär dig mer om ditt sällskapsdjur

Oavsett om du har en hund, katt eller andra smådjur finns vi här för att hjälpa dig och ditt djur när du behöver oss. Hos AniCura kan vi hjälpa dig med tips och råd för ditt djurägande eller medicinsk hjälp om ditt djur mår dåligt. Det finnas massor du kan lära dig om ditt djur, ju mer du kan ju lättare blir det att upptäcka om du behöver söka vård för ditt djur eller inte.

AniCura Hund- och Kattkliniken i Bista är en personlig och omtyckt smådjursklinik i Örebro med många trogna kunder.

Vi kan stolt presentera en fullutrustad smådjursklinik som har ny laboratorieutrustning, röntgen och operationssal med avancerad narkosövervakning samt en toppmodern tandutrustning och tandröntgen. Vi lägger stor vikt vid det personliga och familjära i mötet med både djur och djurägare. 

Kliniken är en dagöppen klinik som tar emot tidsbokade besök. Tisdagar har vi även kvällsöppet med tider för vaccination och kloklippning för ditt djur. Hos oss finns också en butik med noga utbalt veterinärfoder för ditt djurs bästa. 

Välkommen in till oss i Bista!

Träffa våra veterinärer direkt i mobilen

Besök i appen är kostnadsfria. Detta gäller oavsett tid och omfattar alla hundar och katter, både försäkrade och oförsäkrade. Ingen fråga är för stor eller liten, hör av dig till oss så hjälper vi er!
Läs mer om appen

Vill du ladda ner direkt?

Get it on Google PlayDownload on the App Store

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.