Nya tillfälliga helgtider

Från och med helgen 2-3 oktober behöver vi i Kumla reducera våra öppettider för akuten under helgerna. Detta gäller i första hand fram till jul.

Nya helgtider:

Akuten kl. 09.00-16.00
Butiken kl. 10.00-16.30

Vi är glada att vi har kunnat hålla öppet som vanligt under hela sommaren och haft möjlighet att hjälpa många sjuka djur när andra kliniker och djursjukhus har stängt. Under sommaren hade vi hjälp av flertalet duktiga veterinärer från Europa som tillfälligt jobbade hos oss i Kumla över sommaren. Nu har dessa veterinärer åter åkt hem och vi saknar därför tillräckligt med bemanning för att ha möjlighet att hålla öppet som vanligt under helgerna. För att fortsatt kunna erbjuda kvalitativ djursjukvård behöver vi ta hand om både vår personal och våra patienter.

Är du osäker på om ditt djur behöver komma akut under helgen kan du alltid i första hand ringa ringa till AniCuras veterinärer i appen för rådfrågning. Många gånger kan du få kloka råd och avvakta till nästkommande vardag. I AniCura appen är alla samtal gratis och öppettiderna är 07.00-22.00 alla dagar i veckan. 

Fler nyheter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.