Viktig information till våra besökare

För er och för vår skull ber vi er att alltid ringa oss innan ni besöker något av våra 44 djursjukhus. Du kan också få snabb kontakt med våra veterinärer mellan 7-22 varje dag via AniCura-appen (länkar till nedladdning finns längre ned på sidan).

Vi behöver hjälpas åt

När ni ringer innan har vi möjlighet att reda ut om ditt djur måste komma in på redan bokad tid eller akut och också hur besöket ska genomföras. Vi kan i många fall använda separat ingång så att ordinarie väntrum undviks. Vi kan också tillsammans avgöra om du som matte eller husse måste vara med vid ett eventuellt besök, eller om du istället kan lämna ditt djur utan att själv närvara vid undersökningen.

Vi ber er ha överseende med detta, vi försöker verkligen göra vårt bästa för att ha möjlighet att hjälpa era djur. 

Viktig information från Kumla och Bista

  • Max 6 personer i väntrummet och i butiken samtidigt. För att kunna hålla avstånd begränsar vi våra utrymmen i butik och väntrum till totalt max 6 personer. Vid fler än 6 personer ber vi er vänta ute tills någon lämnar lokalen och du blir insläppt. 
  • Drop-in stängt på grund av högt tryck. Vi kan inte längre genomföra Drop-in på ett smittsäkert vis. Du behöver nu boka din tid för att vaccinera och klippa klorna på ditt djur. Du bokar din tid som vanligt genom att ringa till oss. Bokningsbara tider för vaccination och kloklipp är tisdagar 14.00-19.00 i Bista och 08.00-16.00 i Kumla. 

Vi arbetar vi nu enligt följande

• Fyrfota vänner får komma in med matte eller husse. Vi vill begränsa antalet besökare till endast en person. Medföljande får vänta utanför.

  • Efter att du anmält dig väntar du om möjligt i bilen. 
  • Den djurägare som besöker oss vill vi ska bära munskydd. 

• Vi hälsar dig välkommen utan att ta i hand. Virus trivs på händerna och undvik därför att röra vid ditt ansikte. Något vi gör 4-16 gånger per timme utan att tänka på det.

• Använd hansprit när du kommer in till oss och när du lämnar djursjukhuset eller kliniken. Det finns flera handspritflaskor utplacerade på djursjukhuset och kliniken. 

• Vi håller högsta hygienkrav. Våra kliniker har stort fokus på hygien och rengörs och desinficeras enligt gällande policy.

•Om man har några symptom stannar både du och vår personal hemma. Ladda ner AniCura-appen på Google Play eller App Store så kan du prata med våra veterinärer säkert hemma.

Ring oss på: 019 - 26 36 66
Öppettider: Alla dagar i veckan 08.00 - 22.00 för akuta fall

Vi gör detta för att minimera smittorisken både för er och våra medarbetare. Vi bär alla ett individuellt ansvar att inte bidra till smittspridning.

Hjärtliga tack för visad hänsyn!

Fler nyheter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.