Rehaberbjudande 350:- friskvårdskoll + vattentrask

Vi har utökat vår rehabavdelning med ytterligare en kollega, Mariette Lilja. Det uppmärksammar vi med ett välkomsterbjudande på Friskvårdskoll + prova vattentrask.

Kampanj hela Juli

350 :- 

Friskvårdskoll + prova vattentrask på rehabavdelningen 

(ord. pris friskvårdskoll 620 :-) 
(ord. pris ett pass vattentrask 465 :-)

Friskvårdskoll
En friskvårdskoll utförs av vår rehabpersonal, i denna kampanj av Mariette Lilja Cert. Hundfysioterapuet, som har lång erfarenhet av rehab och friskvård av hundar och katter. Vi rekommenderar att göra en friskvårdskoll ca 1 gång per år, extra viktigt är det för aktiva tränings- och tävlingshundar. En friskvårdskoll kan även göras på en familjehund för att upptäcka eller undvika avvikelser i hundens muskulatur, leder eller rörelse. I en friskvårskoll går Mariette igenom följande: 

  • Hundens rörelsemönster
  • Känner igenom alla muskler
  • Känner igenom alla leder

Efter friskvårdskollen får du reda på om ditt djur har någon avvikelse, om du behöver träna eller utföra någon specifik aktivitet för att stärka eller återuppbygga något som upptäckts. Det är inte ovanligt att djuren har stela muskler, ömmande leder eller avvikande rörelsemönster utan att djurägaren själv kan se det i vardagen. 

I och med denna kampanj får du vid samma tillfälle som friskvårdskollen även en chans att prova på vattentrask med din hund eller katt. 

Passa på, erbjudandet gäller hela juli månad!

Ring oss och boka din tid 019- 26 36 66

Psst, du vet väl om att vi har rehabavdelningen bemannad hela sommaren och kan erbjuda både kvälls- och helgtider. 

Fler nyheter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.