Föreläsning om tävlingslydnad

Kickstarta året med ny träningsmotivation för dig och din hund tisdag 14 januari!

Välkommen på en föreläsning om tävlingslydnad och hundträning!

14 januari
kl. 17.00 - 18.00
AniCura Kumla Djursjukhus

Föreläsningen riktar sig till dig som tycker det är roligt med hundträning och aktivering, det blir extra spännande för som dig som är nyfiken på just tävlingslydnad.

Under föreläsningen kommer du att få höra om tävlingslydnaden som gren och en del om momenten i de första klasserna. Framför allt kommer du att få lära dig mer om olika verktyg och hjälpmedel som man har stor nytt av om man vill träna eller tävla i lydnad, t.ex. olika typer av targets, belöningsplacering och klicker. Många moment kan du lära din hund redan innan du går din första tävlingslydnadskurs eller i början av tävlingskarriären för att snabbare komma framåt, eller som hjärngympa för din hund i vardagen.

Lotta kommer även att berätta om hur just hon har lärt in olika moment med sina hundar med hjälp av hjälpmedlen som sedan blir byggstenar i träningen, samt vikten av att planera sina träningspass och sätta upp mål för den som vill komma framåt.

Efter föreläsningen kommer du att ha mycket ny teori med dig hem och också konkreta verktyg och träningstips som du direkt kan åka hem och träna med din egen hund.

lottarubom.jpg
 
Föreläsare
Lotta Rubom

Lotta är en av AniCura Kumlas Ambassadörer och tränar och tävlar i lydnad på hög nivå med sina hundar. Idag har Lotta två Border collies och har tävlat med flera olika raser i elitklass, tävlat Lydnads SM och varit med i SBK´s talangtrupp för lydnadsekipage. Hon brinner för lydnaden som gren och hundträning över lag.

Du kommer inte att behöva ha med dig hunden på föreläsningen, men är den lugn och klarar av att ligga vid dina fötter och lyssna är den självklart välkommen att följa med om du vill. 

Föreläsningen är gratis och vi bjuder på fika.
Anmälan är bindande, om du anmäler dig men inte dyker upp tillkommer en kostnas på 150 kr. 

Varmt välkommen att starta 2020 med lite ny träningsmotivation!

Anmäl dig här!

Fler nyheter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.