Välkommen på kundföreläsning

En kundföreläsning om anestesi. Konsten att söva ett friskt eller sjukt djur.

Torsdag 27/2
Kl. 18.00-19.00
AniCura Kumla Djursjukhus

Många djurägare har någon gång varit tvungna att söva sitt djur. Du lämnar in djuret på kliniken eller djursjukhuset och hämtar det oftast på eftermiddagen samma dag, men vad är det egentligen som händer där emellan? På djursjukhuset söver vi dagligen patienter som är i behov av operationer eller annan vård som de inte kan få vid vaket tillstånd.

Vår Legitimerad Djursjukskötare Camilla och Djurvårdare nivå 3 Evelina kommer under kvällen att berätta mer om anestesi, sövning och övervakning. De kommer att svara på frågor som t.ex. Hur söver vi ett djur? Vilka risker finns det med att söva? När måste vi söva ett djur? Vem får söva? med flera.

Vid anmälan här nedan kommer ni också själva att kunna skicka in egna frågor om vad ni önskar få svar på.


Kvällens föreläsare:
Camilla Hiding, Legitimerad Djursjukskötare


Camilla jobbar som legitimerad djursjukskötare hos oss i Kumla. Hon jobbar på flera olika avdelningar men oftast hittar vi Camilla på operationsavdelningen där hon förbereder, söver och övervakar djuren innan, under och efter operation. Hon har även ett speciellt intresse för tänder.


Evelina Becic, Djurvårdare nivå 3

Evelina jobbar som djurvårdare på nivå 3 här i Kumla. Nivå 3 innebär att hon har gått en extra utbildning för att få kompetens till att söva och övervaka djuren på djursjukhuset. Evelina är också gruppledare för akuten där hon också trivs som bäst.

Föreläsningen är kostnadsfri och vi bjuder på fika. 

Anmälan är bindande och väljer du att anmäla dig men inte dyker upp tillkommer en kostnad på 150:- 

Anmäl dig här

Varmt Välkommen!

Fler nyheter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.