Kalmarsund

AniCura Torsås Djurklinik

AniCura Torsås Djurklinik är en mindre veterinärklinik som ni finner centralt i Torsås. Vi utför vanligt förekommande undersökningar, provtagningar och behandlingar på hund, katt och andra smådjur. Med veterinärer inriktade på ögon- och hudbesvär tar vi ofta och gärna emot remitterade patienter för utredning inom dessa områden. Den vård som kräver mer avancerad utrustning eller tillgång till övervakning remitterar vi till våra kollegor på AniCura Kalmar Djurklinik eller AniCura Läckeby Djursjukhus.

För djurägare

Välkommen till AniCura Torsås Djurklinik

Boka tid nu

Kontakt

0486-420 50

torsas@anicura.se

Allfargatan 12, 385 31 Torsås

Vägbeskrivning

Lär dig mer om ditt sällskapsdjur

Oavsett om du har en hund, katt eller andra smådjur finns vi här för att hjälpa dig och ditt djur när du behöver oss. Hos AniCura kan vi hjälpa dig med tips och råd för ditt djurägande eller medicinsk hjälp om ditt djur mår dåligt. Det finnas massor du kan lära dig om ditt djur, ju mer du kan ju lättare blir det att upptäcka om du behöver söka vård för ditt djur eller inte.

En liten klinik med ett stort hjärta

AniCura Torsås Djurklinik har öppet på måndagar, onsdagar och torsdagar. Här arbetar veterinärer, djursjukskötare och djurvårdare som övriga dagar återfinns på AniCura Kalmar Djurklinik, AniCura Läckeby Djursjukhus eller AniCura Blekinge Smådjursklinik.

På AniCura Torsås Djurklinik utför vi de flesta förekommande undersökningar och behandlingar. Vi har även möjlighet att utföra enklare operationer. Om det skulle krävas mer avancerad behandling än vad vi har möjlighet att erbjuda på kliniken så samordnar vi detta med djurkliniken i Kalmar eller djursjukhuset i Läckeby.

Vi har försäljning av foder, tillskott och varor ur samma sortiment som finns inom hela AniCura Kalmarsund. Av utrymmesskäl finns inte möjlighet att erbjuda lika stort sortiment, men det går utmärkt att ringa och beställa foder, tillskott eller varor som vi sedan tar med till kliniken.

Vår historia

I april 1998 öppnade Torsås Djurklinik, då som en filial till Kalmar Djursjukhus. Från början hette filialen Felix & Fido Smådjursmottagning men sedan november 2010 heter den Torsås Djurklinik och finns placerad mitt i centrala Torsås (ca: 4 mil söder om Kalmar).

Sedan 2012 är vi en del av AniCura och under hösten 2016 gick kliniken igenom en renovering och är idag en ljus och fin klinik med en välsorterad butik.

Från kliniken

Senaste uppdateringar

  • Kundkväll - Tandföreläsning med veterinär Charlotte Kristiansen

  • AniCura Torsås Djurklinik stänger verksamheten den 1 maj 2023

Träffa våra veterinärer direkt i mobilen

Besök i appen är kostnadsfria. Detta gäller oavsett tid och omfattar alla hundar och katter, både försäkrade och oförsäkrade. Ingen fråga är för stor eller liten, hör av dig till oss så hjälper vi er!
Läs mer om appen

Vill du ladda ner direkt?

Get it on Google PlayDownload on the App Store

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.