Kalmarsund

AniCura Torsås Djurklinik

AniCura Torsås Djurklinik finns centralt i Torsås och är en liten klinik men där vi erbjuder många behandlingar. Vi gör allmänna undersökningar, utredningar, provtagningar, ögon- och öronundersökningar m.m. samt behandlingar som sårrengöringar, analsäcksspolningar etc. Här utförs även enklare behandlingar som vaccineringar, suturtagningar, kloklippningar m.m. Vi har även en modern operationsavdelning där vi utför enklare ingrepp.

För djurägare

Välkommen till AniCura Torsås Djurklinik

Boka tid nu

Kontakt

0486-420 50

torsas@anicura.se

Allfargatan 12, 385 31 Torsås

Vägbeskrivning

Lär dig mer om ditt sällskapsdjur

Oavsett om du har en hund, katt eller andra smådjur finns vi här för att hjälpa dig och ditt djur när du behöver oss. Hos AniCura kan vi hjälpa dig med tips och råd för ditt djurägande eller medicinsk hjälp om ditt djur mår dåligt. Det finnas massor du kan lära dig om ditt djur, ju mer du kan ju lättare blir det att upptäcka om du behöver söka vård för ditt djur eller inte.

En liten klinik med ett stort hjärta

AniCura Torsås Djurklinik har öppet på onsdagar och torsdagar. Här arbetar veterinärer och djursjukskötare som övriga dagar återfinns på AniCura Kalmar Djurklinik eller AniCura Läckeby Djursjukhus.

På AniCura Torsås Djurklinik utför vi de flesta förekommande undersökningar och behandlingar. Vi har även möjlighet att utföra enklare operationer. Om det skulle krävas mer avancerad behandling än vad vi har möjlighet att erbjuda på kliniken så samordnar vi detta med djurkliniken i Kalmar eller djursjukhuset i Läckeby.

Vi har även försäljning av foder ur samma sortiment som finns på Kalmar Djurklinik. Av utrymmesskäl finns det dock inte möjlighet att erbjuda samma breda sortiment som i Kalmar, men det går utmärkt att ringa och beställa foder som vi sedan tar med oss till kliniken.

Vår historia

I april 1998 öppnade Torsås Djurklinik, då som en filial till Kalmar djursjukhus. Från början hette filialen Felix & Fido Smådjursmottagning, men sedan november 2010 heter den Torsås Djurklinik och finns placerad mitt i centrala Torsås (ca: 4 mil söder om Kalmar).

Sedan 2012 är vi en del av AniCura och under hösten 2016 gick kliniken igenom en renovering och är idag en ljus och fin klinik med en välsorterad butik.

Träffa våra veterinärer direkt i mobilen

Besök i appen är kostnadsfria. Detta gäller oavsett tid och omfattar alla djur, både försäkrade och oförsäkrade. Ingen fråga är för stor eller liten, hör av dig till oss så hjälper vi er!
Läs mer om appen

Vill du ladda ner direkt?

Get it on Google PlayDownload on the App Store

Några av våra kollegor

Error

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.