Kalmarsund

AniCura Nybro Djurklinik

Vi jobbar mycket med både förebyggande vård och sjukvård. Den vård som kräver mer avancerad utrustning eller tillgång till övervakning remitterar vi till våra kollegor på AniCura Kalmar Djurklinik eller AniCura Läckeby Djursjukhus.

För djurägare

Välkommen till AniCura Nybro Djurklinik

Boka tid nu

Kontakt

0481-165 00

nybro@anicura.se

Emmabodavägen 7, 382 45 Nybro

Vägbeskrivning

Lär dig mer om ditt sällskapsdjur

Oavsett om du har en hund, katt eller andra smådjur finns vi här för att hjälpa dig och ditt djur när du behöver oss. Hos AniCura kan vi hjälpa dig med tips och råd för ditt djurägande eller medicinsk hjälp om ditt djur mår dåligt. Det finnas massor du kan lära dig om ditt djur, ju mer du kan ju lättare blir det att upptäcka om du behöver söka vård för ditt djur eller inte.

En liten och välutrustad djurklinik

AniCura Nybro Djurklinik är en välutrustad klinik där vi erbjuder många undersökningar och behandlingar. Här jobbar erfaren veterinär som dagligen tar emot patienter för medicinska utredningar och hudsjukdomar. Vi har även en välsorterad butik med foder och tillbehör för sällskapsdjur. 

Den vård som kräver mer anvancerad utrustning eller tillgång till övervakning än vi kan erbjuda remitterar vi till AniCura Kalmar Djurklinik eller AniCura Läckeby Djursjukhus.

Vår historia

I maj 1994 öppnades Nybro Djurklinik av fyra delägare. Efter tre år, 1997 utökade kliniken med en filial i Lessebo. Sommaren 2000 såldes både klinikerna till Läckeby Djursjukhus, som då ägdes av Hushållningssällskapet Kalmar-Kronoberg. Under 2011 flyttade vi till större och ljusare lokaler där vi fortfarande är kvar idag.

Sedan 2012 är vi en del av AniCura.

Från kliniken

Senaste uppdateringar

  • Kundkväll - Tandföreläsning med veterinär Charlotte Kristiansen

  • AniCura Nybro Djurklinik stänger verksamheten den 1 maj 2023

  • Mellan den 13 Mars till den 9 April är det seniorkampanj!

Träffa våra veterinärer direkt i mobilen

Besök i appen är kostnadsfria. Detta gäller oavsett tid och omfattar alla hundar och katter, både försäkrade och oförsäkrade. Ingen fråga är för stor eller liten, hör av dig till oss så hjälper vi er!
Läs mer om appen

Vill du ladda ner direkt?

Get it on Google PlayDownload on the App Store

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.