Våra kliniker går samman till AniCura Sweden AB

Vi vill informera våra kunder att från och med den 6 oktober 2023 kommer alla AniCura-kliniker i Sverige att gå samman till AniCura Sweden AB. Läs mer

Information till dig som är kund hos oss på AniCura Kalmarsund

Fr.o.m. den 21 september flyttar större delen av vår verksamhet inom AniCura Läckeby Djursjukhus till AniCura Kalmar Djurklinik. Detta inkluderar vår akutmottagning, operationsavdelning och vårdavdelning. På AniCura Läckeby Djursjukhus håller vi fortsatt vår verksamhet öppen måndag till fredag mellan kl. 08:00-17:00, där vi erbjuder planerade besök till våra veterinärer och sköterskor. Läs mer längre ned på denna sida under "Senaste uppdateringar"

Camilla
CHEFSVETERINÄR

Camilla

Legitimerad veterinär Specialistkompetens i hunden och kattens sjukdomar Chefsveterinär
CHEFSVETERINÄR

Camilla

Legitimerad veterinär Specialistkompetens i hunden och kattens sjukdomar Chefsveterinär

Specialitet

  • Ledkirurgi
  • Neurokirurgi
  • Avancerad mjukdelskirurgi

Utbildning

  • Veterinärexamen Universitetet Hannover 1997
  • Specialistkompetens i hunden och kattens sjukdomar 2022
  • Påbörjat specialistutbildning inom kirurgi 2014

Hemma hos Camilla bor katterna Myntha och Muffins. De ger mig många skratt och mycket kärlek, säger Camilla.

På fritiden tränar Camilla mycket. Sommartid blir det löpning och simning. Hon har även deltagit i swim-run tävlingar, en ganska udda sport som är väldigt rolig, där man tar fram sig fram mellan öar genom löpning och simning.

På vintern blir det mer träning på gymmet och skidåkning.

Camilla älskar även att resa och att fotografera, bästa kombinationen gjordes på en Afrika resa där Camilla fick fota många djur.

Det bästa med att jobba som veterinär på ett djursjukhus är att kunna hjälpa djur och djurägare. Vi ser allt från friska djur till väldigt svårt skadade djur. Som veterinär träffar vi ofta djurägare i en svår stund och det är otroligt tacksamt att kunna hjälpa till.

Som kirurg är det ibland ganska dramatiskt och man måste ta snabba beslut. Att kunna få ihop ett komplicerat benbrott eller kunna rädda ett djur med en livshotande blödning ger en härlig känsla av att jag gjort ett bra jobb, säger Camilla.

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.