Information till dig som är kund hos oss på AniCura Kalmarsund

Fr.o.m. den 21 september flyttar större delen av vår verksamhet inom AniCura Läckeby Djursjukhus till AniCura Kalmar Djurklinik. Detta inkluderar vår akutmottagning, operationsavdelning och vårdavdelning. På AniCura Läckeby Djursjukhus håller vi fortsatt vår verksamhet öppen måndag till fredag mellan kl. 08:00-17:00, där vi erbjuder planerade besök till våra veterinärer och sköterskor. Läs mer längre ned på denna sida under "Senaste uppdateringar"

Vi påminner om hur vi försöker bromsa smittspridningen

Smittspridningen av Corona ökar tyvärr kraftigt i vårt län och vi vill självklart ta vårt ansvar och göra allt vi kan för att inte bidra till en ökad smitta varken för er djurägare eller för våra medarbetare. Förutom de åtgärder vi redan infört med bl a munskyddskrav för personal och samtliga besökare så lånar vi i de flesta fall med oss ditt djur in för undersökningen. Vi träffas sedan utomhus eller ringer för att gå igenom vad vi kommit fram till. Vi är tacksamma för er förståelse.

Påminner om hur vi jobbar nu i Corona-tid.

  • Inga besök hos oss vid förkylningssymptom.
  • Endast en djurägare/per djur får följa med in på kliniken. I de flesta fall lånar vi med oss ditt djur in för undersökningen. Vi träffas sedan utomhus eller ringer för att gå igenom vad vi kommit fram till. 
  • I vårt väntrum/butik får max 8 personer vistas samtidigt.
  • Håll minst två meters avstånd till andra människor när du är inne på kliniken eller väntar utanför.
  • Alla djurägare ska sprita händerna och ta på munskydd vid besök hos oss.
  • Det går bra att lämna ditt djur utanför om du inte vill komma in själv.
  • Vi ser helst att du som djurägare väntar i bilen och tillhandahåller en ”restaurangpuck”, som piper när det är din tur.
  • Betalning sker gärna via swish. Vid direktreglering som inte hunnit bli klar under besöket ber vi dig vänta utanför tills detta är klart.

Tack för visad förståelse!

Fler nyheter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.