Information till dig som är kund hos oss på AniCura Kalmarsund

Fr.o.m. den 21 september flyttar större delen av vår verksamhet inom AniCura Läckeby Djursjukhus till AniCura Kalmar Djurklinik. Detta inkluderar vår akutmottagning, operationsavdelning och vårdavdelning. På AniCura Läckeby Djursjukhus håller vi fortsatt vår verksamhet öppen måndag till fredag mellan kl. 08:00-17:00, där vi erbjuder planerade besök till våra veterinärer och sköterskor. Läs mer längre ned på denna sida under "Senaste uppdateringar"

Upptrappning av Corona-restriktioner

Med anledning av det försämrade smittoläget av Covid-19 och FHMs skärpta rekommendationer, som började gälla igår, har vi beslutat att införa en viss upptrappning av skyddsåtgärderna även hos oss på AniCura Läckeby Djursjukhus.

Vi kommer numera att arbeta så här:

  • Inga besök hos oss vid förkylningssymptom.
  • Håll avstånd till andra och sprita dina händer innan besöket.
  • Djurägare skall bära munskydd vid all kontakt mellan människor vid besök hos oss och vi uppmuntrar er att även bära detta när ni väntar i väntrummet/butiken.
  • Endast en djurägare får följa med in på rummet (undantag för avlivningar).
  • Vi är medvetna om att det är den kallare årstiden nu, men finns det möjlighet, vänta gärna utomhus eller i bilen och du tillhandahåller en ”restaurangpuck”, som piper när det är din tur.

Tillsammans arbetar vi för att hålla oss och våra husdjur friska!

Tack för visad förståelse och välkommen till oss på AniCura Läckeby Djursjukhus!

Fler nyheter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.