Information till dig som är kund hos oss på AniCura Kalmarsund

Fr.o.m. den 21 september flyttar större delen av vår verksamhet inom AniCura Läckeby Djursjukhus till AniCura Kalmar Djurklinik. Detta inkluderar vår akutmottagning, operationsavdelning och vårdavdelning. På AniCura Läckeby Djursjukhus håller vi fortsatt vår verksamhet öppen måndag till fredag mellan kl. 08:00-17:00, där vi erbjuder planerade besök till våra veterinärer och sköterskor. Läs mer längre ned på denna sida under "Senaste uppdateringar"

Detta gäller den 3/9

AniCura Kalmarsund har en viktig personalutbildning den 3/9 och med anledning av det stänger vi telefonen mellan kl. 12-18.

Bäste djurägare!

AniCura Kalmarsund har en viktig personalutbildning den 3/9 där vi vill att så många som möjligt ska vara med. Vi samlar alla våra djurkliniker denna dag och klinikerna i Borgholm, Nybro och Högsby stänger därför kl.11.00 och Kalmar stänger kl 12.00.

Hos oss på AniCura Läckeby Djursjukhus är telefonen stängd mellan kl. 12-18 och vi har enbart ett fåtal medarbetare på plats för att ta hand om de djur som redan är inskrivna. 

När vi håller stängt hänvisar vi till AniCura-appen, som har kostnadsfri rådgivning av veterinär alla dagar kl 07-22. Läs mer här: https://www.anicura.se/app/ 

Efter kl. 18.00 är akutmottagningen öppen som vanligt och betaltelefonen går på i vanlig ordning, men ring oss innan för att kontrollera tillgängligheten.

Tack för visad förståelse!

Mvh, vi på AniCura Läckeby Djursjukhus

 

 

 

 

 

 

Fler nyheter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.